SteffiTestaa: Puman uudet juoksukengät

Heiiii ja ihanaa alkavaa viikkoa! Kuinka hienoa, että aurinko on paistanut monelle viikonlopun aikana, paiste jatkuu ainakin pääkaupunkiseudulla edelleen.

Minä sain testattavaksi uudet markkinoilla olevat Puman kengät nimeltä Mobium Elite – juoksujalkine, katsotaanpa miten meni! 🙂 Kävin näillä lenkillä eilen ja tänään.

Mielipiteeni: Kenkä tuntui heti hyvältä jalassa, koko oli sama, kun mitä minulla on normaalisti (40). Idea kengissä on, että “mukautuva teknologia edistää jalan liikettä luonnollisempaan ja parempaan askellukseen”. Juoksu tuntui hyvin rullaavalta enkä huomannut mitään pronaatiota tai vastaavaa. Liukkaalla säällä kenkiin kannattaa hankkia lisävarusteena piikit – en liukastunut, mutta jos olosuhteet olisivat olleet liukkaamat, niin….. 🙂 Kengän ulkonäkö on kiva ja pirteä!
Kuva: Pete
Hyvä lenkkikenkä on itselläni usein hakusessa, jatkan näillä lenkkeilyä ja jos jotakuta kiinnostaa tietää enemmän näistä niin kysykää vaan! Tässä vielä mitä kengästä sanotaan:

Tässä lisää Mobium-kengistä

x Steffi

8 comments

 1. kivoi kuvii!

 2. Kiitos! Upeassa säässä kuvat onnistuvat suuremmalla todennäköisyydellä 🙂

  x Steffi

 3. Mistä tuo sun paita on?? IHANA

 4. Juoksukengillä on väliä… Mulla parani polvivammat siirryttyäni ns. tavallisista lenkkareista barefoot-tossuihin. Ja puhun nyt siis täysin ohutpohjaisista (muutama millimetri) höyhenenkevyistä tossuista, en mistään Nike free -tossuista tms.

  Olen kuullut varoittelua barefooteilla juoksemisesta, sillä niissähän ei ole minkäänlaista tukea jalalle, mutta itselläni ovat toimineet kirkkaasta mitään muita kenkiä paremmin. Asfaltilla juostessa iskut ja tärinä tuntuu jonkin verran, mutta maastossa/pururadalla tossut ovat ihan ykköset. Ja kuten sanoin, juostessa vaivannut polvi on parantunut täysin. Luonnollinen liike taitaa olla siis paras 🙂

  • Barefooteilla ei saa juosta asfaltilla! Ne on tarkoitettu nimenomaan maastoon, pehmeälle alustalle.

 5. Tosi kiva tää, itselläni hakusessa justiinsa uudet kengät! Kerro vaikka vielä muutaman kerran käytön jälkeen, että onko vaikuttanut erilaisilta, hyvät/huonot puolet? 🙂

 6. miten tollasen arsen saa? vinkejä!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.