Treenikampaus pitkätukkaisille – video

Tässä teille video, jonka tein juuri (kipeänä on aikaa vaikka mihin..). Tämä kampaus on simppeli ja paras pitkätukkaisille juoksuun tai salille.

Musiikki: Timo Pieni Huijaus – Paratiisi

x Steffi

8 comments

 1. Voi mikä ihana tukkajumalatar!

 2. mä en ikinä kommentoi blogeihin, mutta nyt oli pakko sanoo että kiitos kauheesti, onnistut sekä piristämään mun päivää että antamaan motivaatiota treenaukseen 🙂

 3. Oot täysin oikeessa, toi on ehdottomasti paras. Oon vaan kyllästynyt siihen ja tehnyt variaatioita esim. kalanruotoletillä ja köysiletillä. Kivaa vaihtelua, ja eihän sillä kamalasti väliä ole, miten ton tukan letittää, kunhan sen laittaa eka ponnarille :).

 4. Jag måste bara säga att jag inte håller med! Jag ha flera gånger haft flätat hår, men flätan piskar mej alltid i ansiktet,(håller på med boxning), o de e inte så hemskt skönt.. 😀 Fast i och för sej så har jag inte lika långt hår som du, så de spelar kanske en roll…

  Härlig blogg du har! Jag såg att andra också tidigare frågat, fast jag vet int om du har svarat (?), men hur lång är du?

 5. Itsekin käytän usein tota kampausta treenatessa tai sitten jatkan tosta vielä niin että kierrän letin nutturalle – eipähän tuu letistä naamaan esim jollain vauhdikkaalla tunnilla! 🙂 tosin sit jos on sellainen tunti/ treeni et tartte mennä selinmakuulle, niin nuttura ei enää toimi.

 6. ihanan paksut ja pitkät hiukset! oon superkateellinen!

 7. Jestas, kuinka upeat hiukset sinulla on! Olette kyllä siskojesi kanssa kaunein sisarparvi, jonka tiedän 🙂 Itselläni on sen verran lyhyet ja epätasaisen pituiset hiukset vielä, että esim. bodycombatiin saa väkertää aikamoisen pinniviritelmän, jos ei halua, että kampaus löystyy tunnin aikana.

 8. Sulla on tosi upeat hiukset! :))

  Tuollainen letti ei näytä yhtään niin hyvälle omassa pikku luirutukassa. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.