Vaatemerkki Lorna Jane Suomeen

Minunhan piti tällä viikolla tehdä monta kovis-treeniä (varsinkin CrossFit-kisoista inspiroituna) ja jakaa ne kanssanne. Nyt olen kuitenkin kipeänä joten kovat treenit siirtyy ensi viikkoon. Minulla on aikaa bloggata, joten here we go! 🙂

Kun vaatelinjalle päästiin, voisin jatkaa sitä kertomalla teille uudesta merkistä joka on rantautumassa Suomeen. Osa teistä tietääkin jo tästä, mutta teille ketkä ette tiedä: Lorna Jane on Australian johtava aktiivi- ja urheiluvaatemerkki ja sitä maahantuodaan nyt Suomeen. Kaupalla ei vielä ole suomessa osoitetta, mutta suomalainen nettisivusto on avattu, josta voi tilata näitä pirteitä vaatteita. Merkin takana ei ole ainoastaan vaatteet, vaan kokonaisvaltainen filosofia, joka kannustaa terveelliseen elämäntapaan “move, nourish, believe” (liiku, ravitse, usko) -ajatuksella.

Minulla on päälläni Lorna Jane Conquer Excel toppi (koko s) ja Illusion trikoot (koko S).

Jos haluatte tilata Lorna Janea kotiin voitte tehdä sen tästä: LORNA JANE FINLAND KOTISIVUT

Jos haluatte seurata Lorna Janen vaatelanseeraustilaisuuksia ja ajankohtaisia tapahtumia Suomessa voitte seurata heitä Facebookissa tästä: TYKKÄÄ FACEBOOKISSA

Lorna Jane PopUp – Shop Elixia Salmisaaressa, minä ja Mari Kasvi.

x Steffi

3 comments

 1. Yks kyssäri

  Hei!

  Oon ymmärtänyt, että teet paljon Crossfit-tyyppisiä treenejä… Nehän on kuitenkin lyhyitä, eli kysymys kuuluu: Kuinka paljon teet niitä ja teetkö ollenkaan sarjoja esim laitteissa/vapailla painoilla? (muuta kun syväkyykyt yms..):) Sun vartalo on todella kaunis, itsellä saman mallinen/tyyppinen mutta fläsää enemmän päällä. Haluisin itse alkaa tekemään enemmän crossfit-tyyppistä ja hiitiä yms, mutta en tiedä miten balansoida se ihan perus kuntosaliharjoittelun lisäksi.. sitten siihen vielä aerobista pitäis olla lisäksi.. ja viikossa on vaan 7 päivää 😀 auttaisitko?:)

  Kiitos:)

  • Heippa “yks kyssäri”,

   Kyllä vain, niitä teen. Ne on lyhyitä, joten teen niitä melko usien salitreenin päätteeksi ja salitreenini koostuu useimmiten vapaista painoista (käsipainoista, tangoista..). Juuri nyt teen niitä 1-2 kertaa viikossa, mutta treeniini on pian tulossa pientä uudistusta. Itse balansoin treenit tällä hetkellä suunnilleen näin: pari kertaa salitreeniä+hiitiä viikossa, aerobinen (lenkki) kerran ja kehonhuoltoa kerran. Tuo on melko ideaali minulle juuri nyt, kesällä tulee kuitenkin lenkkeiltyä enemmän. Toivottavasti tästä oli apua.

   x Steffi

 2. Ahaa, eli teet siis kuitenkin perus lihaskuntoa/voimaa/younameit salilla ja sen lisäksi näitä crossfit-tyyppisiä?:)Olen saanut sellaisen kuvan, että teet lähestulkoon ainoastaan liikesarjoja ja -pareja kahvakuulilla ja tangoilla ja olen miettinyt, kannattaisiko mun vaihtaa perus prässit ja kick backit, loitontajalaitteet(lue:kaikki laitteet, joita käytän) yms muut kokonaisvaltaisempiin kahvakuulaliikkeisiin saadakseni enemmän tulosta.. Kiitos!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.