Winter War 2013 (CrossFit SM) – Kuvia ja video

Ajettiin serkun kanssa viikonloppuna Tampereelle katsomaan Winter War 2013 (CrossFit SM-kilpailuja), jossa selvitetään Suomen kovakuntoisin mies ja nainen. En ollut ikinä aikaisemmin käynyt Tampereella (!!!) ja ihastuin kaupunkiin heti. Upea paikka. Sinne haluan pian uudestaan. 
Kilpailut olivat uskomattomat. Porukkaa oli paljon ja fiilis aivan katossa – ihmiset kannustivat toisiaan ja dj soitti erittäin hyvää musiikkia läpi päivän. Kilpailuihin kuului 5 lajia, jotka kerrottiin vasta samana päivänä kilpailijoille. Yhteispisteet laskettiin ja näin valittiin voittaja. Naiset ja miehet kilpailivat erikseen ja miehillä oli enemmän toistoja ja painoja heidän luokissaan. 
Miehistä voitti Mikko Aronpää ja naisista Essi Koskinen.

Minä ja kilpailijoita.

Kiitos Stina kuvista.
Tässä videossa ei ole kaikki lajit, vain satunnaisia ottoja kilpailusta. Jos ette jaksa katsoa koko videota läpi, katsokaa ainakin seuraavat kohdat:
2.30 Kilpailun voittaja Mikko Aronpää valkoisessa paidassa
5.16 Rinnalleveto+työntö 85kg naiset
6.45 Paineet kireällä (toistoa ei hyväksytty)
8.36 Mikko Aronpää 130 kg rinnalleveto+työntö
8.49 Kilpailun voittaja Essi Koskinen vasemmalla, harmaassa paidassa
14.30 Inhottavan vaikean näköistä farmarikävelyä

x Steffi

kk

7 comments

 1. Ajattelin että hämärästi tutun näköinen tyyppi oli vieressä jossain vaiheessa mutta en osannut yhdistää kenenkään tuttuun. Sinähän se siis olit.

  Mahtava päivä, kirjoittelin myös just äsken raporttia. Pitääkin katsoa toi video kokonaan.

 2. Mukava postaus! 🙂

 3. Hei. Aloitin kuntoilun vuodenalusta ja tarvitsisin vinkkejä ruokailuun. Laihduttaa ei minun tarvitse mutta kiinteytyä kylläkin 😉 käyn erilaisissa jumpissa (pump, spinning, kahvakuula ja kuminauhajumpassa) 3-4 kertaa viikossa ja syön perus terveellisesti, mutten tiedä mitä pitäisi syödä ennen ja jälkeen treenin yms. Olisi kiva jos pystyisit auttamaan 🙂 ja sellainen lista mitä ei kannata syödä olisi kanssa kiva. Kiitos jo etukäteen.

  • Hei,

   On hyvä syödä monipuolista ja terveellistä ruokaa, en sulkisi pois hiilihydraatteja tai muuta vastaavaa. Jos et ole syönyt pari tuntia ennen treeniä (jos on nälkä/voimaton olo), voi syödä välipalana vaikka banaanin ja rahkaa marjoilla. Treenin jälkeen jos seuraava ateria (lounas/illallinen) ei ole edessäsi tunnin kuluessa, on hyvä syödä jotain monipuolista taas, jossa on proteiineja ja hiilihydraatteja. Tästä ollaan montaa eri mieltä, itse teen näin enkä suosi palautusjuomia/fat burnereita/muita vastaavia (palautusjuomia juon kuitenkin joskus, jos muuta ei saatavana).

   x Steffi

 4. Moikka! Rakastan sun blogia ja oot todellinen motivaattori 🙂 Mulla olisi yksi kysmys ja toive. Kun kaikki kyselevät sixpackista ja pepusta, mutta haluaisin tietää, miten käsilihakset saa muokattua kivoiksi, kuten sulla! Ettei ne kasva suuriksi, vaan että ne on muokatut?

  • Käsilihakset saa muokattua kivoiksi lihaskuntoharjoittelulla. Voit salilla tehdä hauis- ja ojentajaharjoituksia, hauiskääntöä vapailla painoilla, punnerruksia, leukoja… Tee näitä pari kertaa viikkoon ja kun ne ovat mielestäsi “tarpeeksi isot”, voit jatkaa tekemällä käsiä vaikka kerran viikkoon ylläpitämiseksi. Lihastenkasvuussa on tärkeää syödä tarpeeksi paljon, jotta lihakset saavat ravintoa kasvamiseksi. Tsemppiä hauiksen hakuun!

   x Steffi

 5. Katos katos, Essin kanssa ollaan samalta pikkukylältä lähtösin! Mukava nähdä, että hänellä menee näin hyvin. Kovat tulee korvesta ja sillee, juu nou 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.