CrossFit Espoo + Steffi = Totta

Hieman harjoittelustani ja tavoitteistani. Olen maininnut, että treenaan CrossFit Winter War kisoja varten. Ne järjestetään n. vuoden päästä. Tähän asti olen treenannut Elixialla huippuvalmentajan Antti Mannisen kanssa. Elixian saleista ei helposti kuitenkaan löydy köysiä, renkaita tai muita juttuja, joita itse CrossFit-lajiin tarvitaan. Olen jonkun aikaa yrittänyt löytää itselleni CrossFit-salin. CrossFit on suosittua puuhaa ja lähes kaikki salit ovat täynnä… Nyt olen vihdoinkin löytänyt “mun paikan” ja vielä parempi, mua alkaa valmentamaan Petri Auvinen! Pete toimi edellisissä kisoissa tuomarina. Jatkan myös Elixialla treenaamista.

Joten siinä hieman omasta treenimeiningistä nyt! Kirjottelen tänne miten mulla menee. Tänään tehtiin Open Workout 13.2 (joillekkin tämä ei sano mitään, Openista tässä kiinnostuneille) ja tulokseni oli 226 toistoa.


Pakollinen 

MIKÄ ON CROSSFIT???!? Ajattelee varmasti jotkut! Suoraan CrossFit Espoon sivuilta otettu:

PS. Liinalta ei valitettavasti tule kirjoitusta tältä viikolta (sairastumisen takia). Ensi viikolla entistä vahvempana sitten! 🙂

x Steffi

13 comments

  1. Tervetuloa huippusalille! Tuletko mukaan yhteistreeneihin vai pitääkö Pete sulle vain yksityistunteja?

  2. Millä painomäärillä teit treenin?

  3. Nyt löysinkin painomäärät, 34 kg?

  4. Hei! Tavoitteenani on treenata reisiä kapeammiksi. Onko haittaa kun asetan juoksumatolla kallistumaa(gradient) mahdollisimman suureksi? kasvattaako se reisi lihaksia?

  5. Onnittelut loistavan salin valinnasta, ja huippu valkunkin oot itsellesi saanut! 🙂

  6. Voitko suositella/tiedätkö hyvää PT:tä Salmisaaren Elixiasta?
    Musta tuntuu että ainakin jotkut PT:t tekee siellä vähän omituisia ohjelmia.

  7. Hei onko olemassa kertakäyntejä mihinkään crosfit saleille? ei ilmeisesti 🙁

  8. Beautiful look. And so suitable for the cold and a bit mlihncaoelc nordic late fall, isn t it?And by the way, I also have a simple, and classic black coat, that I bought loooooong time ago, but that still gets a lot of wearing-time during winter season. You know, like a good friend, to whom one always finds time for. ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.