Hyvännäköinen ruisleipä ja inspispostaus

Tältä hyvännäköinen ruisleipäni näyttää. Tässä on myös kasvisten määrä paikallaan, joskus valitsen kuitenkin vain yhden kasvislisukkeen (näistä joko paprika, tomaatit tai rucola). Avokado toimii “voina” jonka päälle ripaus herbamare-suolaa. Tämä on tyypillinen aamiainen ja toimii myös hyvänä välipalana.

 

Juustona lemppari on tällä hetkellä Oltermanni “luomu”, joka on valmistettu täysmaidosta.
Tämän hetkistä treeni-inspistä:

x Steffi

15 comments

 1. Voii, teen itse ihan samanlaisia aamupala ja iltapalaleipiä just nyt 😀 Kun keksin tuon avokadon levitteen sijasta, niin rakastuin…tosi hyvänmakunen yhdistelmä:)

 2. Onko siskosi malli? 🙂

 3. Minäkin olen miettinyt samaa^ Onko hän kuuluisakin? Ja miten hän on niin laiha? ;O urheileeko hän yhtäpaljon kuin sinäkin?

  • Hämmentäviä kysymyksiä…

  • Steffin sisko on kouluratsastaja, kuuluisa ainakin hevopiireissä, ja kilpailijana tietenkin urheilee paljon. Tosin taisi Steffillä olla toinenkin sisko, mutta en tiiä kumpaa tarkotit, tuon vaan muistin.

 4. On niin hienoa, että jaksat painottaa syömisessä laatua ja myös määrää. Aivan liian moni treenaa liian pienillä kaloreilla ja se on ihan hukkaan heitettyä työtä. Kiitokset muutenkin tästä kivasta ja innostavasta blogista!

 5. höpökysymys: miten saat rucolan pysymään hyvänä? pidätkö sitä huoneenlämmössä vai jääkaapissa, pussissa vai rasiassa? 😀 omani nuutuu aina päivässä!

 6. Heippa! kertoisitko mikä olisi sopiva toistojen määrä jalkalaitteissa? 🙂
  yleensä teen näin: Jalkaprässi 60kg 3×10, reiden loitontajat 40kg 3×12, reiden lähentäjät 40kg 3×12, takareisi/pakaralaite 35kg 3×12, reiden ojennus 35kg 3×12 (x2)

  mitä mieltä? onko tarpeeksi hyvä? kiitos vastauksesta! 🙂

 7. Mitä neuvoja olis antaa massiivisien pohkeiden suhteen? Löytyy turvotustaipumusta geeneistä, sekä seisomatyöstä (hyvin kyllä ehkäisee nuo kompressiosukat), mutta lihaskasvukin on melko vauhdikasta jos treenaa ahkeraan. Tavoitteena olisikin inhimilliset pohkeet, eikä tällaiset möhkäleet, mitä nyt on. 😀 Alkaa jo epätoivo iskeä. Kesäisin rullaluistelu kyllä hyvin ohentaa näitä ja lihaserottuvuus on sopiva <3 mutta sitten talvella ja keväällä rullaluistelu on vähän mahdotonta (ja normiluistelu ei innosta samalla tavalla…)

 8. Miksi crossfitissä kaikilla (naisilla) on pitkät sukat? 😀 Oon miettinyt tätä jo jonkin aikaa..

  • Koska useimmissa liikkeissä esim. maastavedossa, rinnallevedossa jne tangon tulee pysyä kiinni kropassa (myös sääressä), niin sukat estävät naarmujen tulemisen 🙂 Niin ja onhan nuo värikkäät sukat hauskoja 🙂

  • Ei kyllä kaikilla ole. 😀 Itse harrastan crossfitiä enkä ole tottunut käyttämään sukkia, eikä meidän salilla läheskään kaikki käytä. Mutta monet käyttää juuri tuosta syystä kuin yllä oleva anonyymi sanoi. Myös osa miehistä käyttää pitkiä sukkia, se ei ole vain naisten juttu.

 9. Haluaisin syödä tuota avokadoa, mutta aina se on ollut liian raakaa tai käynyttä.. ja joskus kaupasta tuotuna jo valmiiksi mätä. En tiedä miten saan maukasta avokadoa.. plääh auttakaa joku. Milloin avokado on kypsä? Miten kauan sitä pitää kypsyttää kotona? Missä säilytetään?

Leave a Reply

Your email address will not be published.