Ilmaisia kehonkoostumusmittauksia, tekniikkaopetusta, treeniä…

Hej! Perjantaina on naistenpäivä ja Elixia Itäkeskuksella järjestetään erikoistapahtumia tämän kunniaksi. Minä tulen olemaan paikan päällä tekemässä ilmaisia kehonkoostumusmittauksia kaikille, jotka haluavat, kl 16-18! Oma Personal Trainerini Antti vetää yhden “todella rankan tunnin” kl 18:15, johon minä myös osallistun (huom! tämä tunti on loppuunvarattu) PT Bao vetää kuntothai-nyrkkeilyä ja PT Joshua opettaa tekniikkaa maastavedossa, takakyykyssä ja penkkipunnerruksessa.  Tulkaa mukaan, tulkaa juttelemaan, kysykää mitä vain… Ottakaa vaikka kaveri mukaan, perjantaina on Avoimet Ovet! Tämä on myös miehille.
ps. tänään laitan tänne pakara- ja reisitreenin! 🙂
x Steffi

13 comments

 1. Eikö siis tarvitse olla elixian jäsen?

 2. Ja vill komma på kehonkoostumusmittaus!! Ja ha länge prata om att fara på de men de ha bara int blivi av, ja vill veta hu mycke läskii ja har haha 😀 kanske ja kommer dit på freda hihi

 3. Ei tarvitse olla jäsen!

  Karin, kom!

  x Steffi

 4. kuulostaa kivalta! 🙂 voiko kuka tahansa osallistua vai tarvitseeko jonkun kaverin mukaan joka on elixian jäsen?

 5. Maksaako tuo jotain? :O

 6. Kuka tahansa voi osallistua. Voi tulla yksin tai kaverin kanssa. Kenenkään ei tarvitse olla Elixian jäsen.

  Ei maksa mitään.

  x Steffi

 7. Joo vad kiva! Jag kommer 🙂

 8. Jag var igår på kehonkoostumusmittaus i ett gym. Min lihaluustoprosentti var 34,7. Jag tycker det låter väldigt högt med tanke på att jag nästan endast cyklat de senaste månaderna. Hur tillförlitliga är sådana där test egentligen och hur mycket inverkar det t.ex. när man har ätit?

 9. Wuhuu iltavuoro vaihtuikin aamuksi, joten pääsen mestoille kun aluksi luulin että jää välistä. Tuun sun mitattavaksi ja pitääpä ottaa vanha mittaustulos mukaan että voi vertailla! 😀

 10. Hei, osaisitko kertoa kuinka treenata reisiä ja pakaroita jos on polviongelmia? Minulla on polvilumpion kondromalasia ja esimerkiksi kyykyt ovat lähes poissuljettu vaihtoehto, samoin kuin esim. reiden ojennus laitteessa.

 11. ovatko nuo kaikki ylläolevat ilmaisia, vai vain kehonkoostumus? 🙂

 12. Kaikki ovat ilmaisia. Tunnit voivat toki täyttyä.

  x Steffi

 13. http://simpliciity.blogg.se/

  nice keep up the good work!

Leave a Reply

Your email address will not be published.