Palaan blogiin huomenna!

Huomenna olen takaisin blogin parissa inspiroimassa teitä jakamalla paljon vinkkejä ja treeniohjelmia! Myönnän, tarvitsen itsekkin pientä motivaatiota syömään taas astetta terveellisemmin. Täällä reissussa on tullut herkuteltua ihan kivasti 🙂 Onneksi ollaan surffailtu ja liikuttu joka päivä niin herkutellakkin voi.

Siihen asti, käykää lukemassa haastattelu, jonka tunnettu bloggaaja Fit 4 Livin teki minusta! Tätä blogia olen lukenut pitkään ennen kun aloitin omani – blogi pursuaa terveys- ja treeni-inspiraatiota! 🙂

Thank you for the interview, Danica! 

To all my lovely international readers – you can change the language up on the right side to whatever you choose. The translation is not the best, but I hope you get the main ideas.

x Steffi

4 comments

  1. Jee! Toivottavasti sulla on ollut loistava loma. Tajusin muuten juuri, että sun blogi on yksi niistä harvoista, joiden postauksia oikein odotan. Kirjoitat niin kannustavasti ja inspiroivasti. Kiitos siitä!

  2. Hei! Katoin sun vanhoja postauksia, ja koska olen uusi kävijä täällä, en tiedä vastausta jos olet sen joskus kertonut. Eli kun kerroit asiakkaastasi niin oletko joku personal trainer vai?:)

  3. Jaksaisitko joskus esim. kuvata ruokaostoksesi kaupassa käynnin jälkeen tai jääkaapin :D. Tuntuu että kun yrittää reseptejä etsiä terveellisiin ruokiin niin kaikissa on eriainekset. Ei oikein sovi opiskelijabudjettiin. Kaipaisin selviä vinkkejä jokaiseen arkipäivään :).

  4. Olipa kivan oloinen haastattelu! Olet kyllä loistava esikunta terveestä tavasta suhtautua liikuntaan ja ruokaan. Tsemppaat kovasti tyylilläsi meitä lukijoitasikin! Olisi kiva lukea vieläkin enemmän ruokailuun/ruokavalioon liittyen, se tuntuu ainakin itselleni olevan se suurin haaste.. Herkuttelu kun tuntuu olevan niin paljon kivempaa ja helpompaa kuin terveellinen syöminen 😉 Toisaalta, sun tekstejä lukiessa ja kuvia katsellessa tajuaa aina, että terveellisestikin voi herkutella! 🙂 Vaikea selittää, mitä haen takaa, mutta tarkoitan ehkä lähinnä normaali arjen ruokailuja, ruokarytmistä ruokavalintoihin… Näitä tietty kirjoitteletkin paljon, mutta niitä myös tykkään kovasti lukeakin! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.