Teidän vuoro päättää yhteistyötarjouksesta!

Hei Lukijat,

Minulle on tullut kiinnostava yhteistyötarjous suuhygienistipalvelulta. He olisivat valmiita tarjoamaan minun lukijoilleni (teille) henkilökohtaisesti hampaidenvalkaisun ja hampaiden tarkistuksen hintaan 149e (arvo 295e). Kysymys kuuluu, oletteko te kiinnostuneita tästä? Nyt on teidän vuoro päättää, otanko tämän tarjouksen vastaan. Mitä sanotte? 
Kyselypalkki on asetettu oikeaan laitaan blogissani ja on siellä viikon ->
Paikka sijaitsee Espoossa.

Jos yli puolet vastaa “Kyllä” tai “Ihan sama”, otan tarjouksen vastaan ja kirjoitan siitä tänne. Jos puolet, tai yli vastaa “Ei”, en ota tarjousta vastaan.

Hahah, katsokaa kuinka hauskan videon vanhempani saivat kuvattua yhtenä aamuna Afrikan-reissullaan. Sarvikuonot kuulema ensin kävelivät reippaasti ja lähtivät sitten lenkille, ilman mitään ihmeellisempää syytä! 

x Steffi

11 comments

 1. Paras musiikki tossa videossa 😀 tulinpas hyvälle tuulelle heti aamusta!

 2. Onkohan kyseessä Sellossa sijaitseva Medismile? Jos on niin voin ehdottomasti suositella! Itse kävin viime kesänä kun samanlainen tarjous oli Saran (Tickle Your Fancy) blogissa. Upea lopputulos ja hyvää palvelua! Ainoa miinus siitä, että mulla ainakaan se valkoisuus ei kuitenkaan kovin kauaa pysynyt tai siis kyllä nää on vieläki valkoisemmat kuin ennen valkaisua, mutta silti.. Täytynee käydä uudemman kerran jossaki kevytvalkaisussa tms. mutta jos on kyseessä tuo Sellon Medismile niin suosittelen 🙂

 3. Mä ite tykkään enemmän alekooditarjouksista verkkokauppoihin (vaatekaupat, lisäravinnekaupat) 🙂 Tää sun blogi on sen verran laadukas ettei mua haittaa kyllä ollenkaan vaikka saisit vähän rahaakin sen tekemisestä, lupaan klikkailla kaikki linkkejä ja muita vaikken tietenkään toivo että tästä blogista tulee mikään mainoskatko

 4. Mulla ei oo mitään blogimainoksia vastaan, mutta olis kiva jos ne liittyis vähän enemmän liikuntaan ja hyvinvointiin. Noi hampaidenvalkasujutut on tosi lame ja niitä on joka blogissa!

 5. Samaa mieltä kuin edellinen ano. Eli liikuntaan ja treenaamiseen liittyvät valikoidut tarjoukset sopii hyvin, mutta hampaidenvalkasut, ripsenpidennyks ja muut on blaah.

 6. hahahah ihana toi video! 😀 sarvikuonoillaki paineita olla kesäkunnossa

 7. Itse suun terveydenhuollon opiskelijana vastustan hampaiden valkaisun “ale” ja “tarjous” hinnoittelua. Jos haluaa valkoisemman hymyn niin suosittelen säännöllistä hammaslääkärillä/suuhygienistillä käyntiä hammaskivenpoistossa tai vaikka pasta/soodapuhdistuksessa, tämä on oiva apu pinnallisten värjäymien poistoon.
  Jos hammasluu on tumma luonnostaan eikä värjäymien puhdistuksella ole toivottua tulosta tulisi keskustella suun terveydenhoidon asiantuntijan (suuhygge/hammaslekuri) kanssa ennen kuin ostaa valkaisudiilin, saadaanko valkaisulla kyseiseen hampaaseen kuinka paljon eroa aikaiseksi? (tarkastus kuului diiliin, mitä sisältää? ei takuulla hammaskiven poistoa tai putsia?).
  Valkaisu ei ole ihmeparannus, kuten täälläkin joku totesi että tarttis jo uuden valkaisun. Toki ymmärrän yksityisyrittäjän kannan tarjouksissa, kauppa se on joka kannattaa.

  mielummin vaikka edullinen diili tarkastukseen ja hammaskivenpuhdistukseen:), nämä eivät aiheuta sivuvaikutuksia kuten vihlontaa tai kiilteen haurastumista. Varmasti myös suosittelemassasi yrityksessä oltaisiin kiinnostuneita tälläiseen diiliin? Suun terveyden edistäminen sopisi tänne blogiin. Suun terveys korreloi muun kropan terveyden kanssa.

  Enkä nyt halunnut provosoida tällä kirjoituksella ketään joka on kokenut valkaisut itselleen sopiviksi, mutta valkaisukierre on verrattavissa Hollywood-näyttelijöiden botox-kierteeseen.

 8. Mä oon parin edellisen kanssa samaa mieltä. Sun blogi on ihan mahtava ja sen verran laadukas, että ansaitsisitkin saada tästä jotain korvausta! Mutta lukijana toivoisin, että myös tarjoukset, kilpailut ym. mainokset liittyisivät urheiluun, treeniin ja terveyteen. Sen takia vastasin tähän kyselyyn ei!

 9. Aika samoilla linjoilla kuin muutama muukin, eli ois siistiä ois yhteistyötarjoukset ym. liittyisivät jotenkin liikuntaan 🙂 Toisaalta taas, ehkä joku hyötyisi tästä tarjouksesta, joten miksi ei. Siistiä kuitenkin, että kysyt tälleen lukijoilta että mitä mieltä ollaan!

 10. Em. liike on todella usein täysin tyhjä (kuljen ruokakauppaani sen vierestä) ja ne kalastelee varmaan kaikkialta julkisuutta, koen että sun upeaa blogia käytetään hyväksi jos tän tarjouksen hyväksyt, itse toivon myös enemmän liikuntaan liittyviä mahdollisia etuja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.