TULOSSA: Surffitreenivideo VOL. 2!

Hetken mietittyäni, taitaa blogini kohokohta olla surffitreenivideo, jonka tein serkkuni kanssa. Treeniä kuvattiin sekä Portugalin Ericeirassa, että kuntosalilla, Suomessa. Minulla meni sellainen 10h laittaa treeni yhteen koneella ja editoida se! Videosta tuli juuri sellainen, kun mitä olin kuvitellut.

Ilokseni suunnitteilla on nyt SURFFITREENIVIDEO vol. 2 ! Olen tästä todella innoissani. Ideana on siis näyttää videolla miten on hyvä treenata, jotta surffielämys olisi fyysisesti niin hyvä kuin mahdollinen. Treeni sopii kuitenkin kenelle vain (niinkuin edelleninkin). Videon tarkoitus on myös luoda ainutlaatuinen “surffimainen” tunnelma ja mielentila, jonka haluan jakaa lukijoitteni kanssa.

Kuvaukset tapahtuvat Portugalissa, sinne suunnattu surffireissu on nimittäin nurkan takana! 🙂

Tässä ensimmäinen surffitreenivideo, jos se on jäänyt joltakin näkemättä. Musiikki on tärkeää, eli täysille! 🙂

x Steffi

4 comments

  1. mä en nyt ihan ymmärtäny mikä ideana täs videos oli siis? 🙂

  2. Mitkä noitten biisien nimit oli?:) kiva treeni!

  3. Moikka!
    Oletko kokeillut?

    http://surfsetfitness.com/

  4. Heippa! Oon ollut aina tosi kiinnostunut surffaamisesta ja yks haaveista olisikin että pääsisin itse kokeilemaan sitä. Mistä sun innostus lähti ja kauanko oot surffaillut? Käytkö vain ulkomailla surffailemassa, en tiedä edes voiko suomessa surffata? Tästä ois kiva saada joku postaus missä kertoilisit kaikkea omista kokemuksista jne.:)
    Löysin äskettäin blogisi ja mielenkiintoiselta näyttää!

Leave a Reply

Your email address will not be published.