Urheilullinen päivä ja heikkouksien miettimistä

Treeneihin kuului tänään Crossfit Espoo -salilla tehtyjä tekniikkaharjoituksia m.m. tuplanaruhyppyjä, muscle up -liikettä (joka tehdään renkailla), kippausta tangolla sekä rinnallevedon tekniikkaa. Mun heikkoukset tällä hetkellä on keskivartalo ja lantionalueen lihaksisto. Niitä siis lähen kovaa vahvistamaan ja jaan teidän kanssanne treenejä, jotka ovat hyviä tähän! Keskivartalon hallinta on tärkeä kaikille, ei ainoastaan minulle. Siksi liikkeet jotka jaan tulee sopimaan lähes kaikille. Lopuksi tehtiin vielä syketreeni ja kävin ulkonakin nopealla lenkillä auringonpaisteessa. Eli urheilullinen päivä tähän asti!

Käsi aukesi kivasti tangosta roikkuessa ja liukasta lenkkiä tuli vedettyä 🙂
On hyvä välillä miettiä omia heikkouksia treenailussa ja siitä lähteä miettimään miten niitä voisi vahvistaa ja mikä olisi paras tapa päästä tavoitteisiin?
Jos haluatte tsekata toisen osan haastattelusta, jonka Ready, Steady, Glow -kirjoittaja teki minusta, tsekatkaa se tästä. Kysymykset ovat hauskoja ja uusia puolia minusta tulee ehdottomasti esiin 🙂 Kiitos vielä Riika kivasta haastiksesta!
Tänään illalla kl. 19 Columbia-kenkien arvonta päättyy, vielä ehtii osallistua. Tässä arvonta. 

x Steffi

5 comments

 1. Kivat noi sun housut! Mistä ne on?

  Tangossa roikkumisesta tulevat käsihaavat on inhottavia!! Oon huomannut että liotus suolavedessä (merivesi-simulaatiota :D) jostain syystä nopeuttaa parantumista.

  Kiitos kivasta blogista!

  t. lalla

 2. Kiitos Steffi! <3

  Oli tosi hauska lukea vastauksiasi ja kurkistaa vähän myös sporttipuolesi ”ulkopuolelle”!

  Ihanaa keväänodotusta!
  Riika

 3. Moi!

  Mulla on (tyhmä) kysymys…oon nyt muutaman kuukauden treenannut ankarasti salilla, ja vaa’an mukaan oon hieman lihonnut toivottavasti lihaksien kasvun myötä. Ennen kesää haluaisin kuitenkin sulattaa rasvakerroksen pois että kroppa näyttäisi kiinteämmältä. Kauheesti töitä ei ole, mittani on 156cm/54kg. Treenittöminä päivinä syön 1500-1600 kaloria, ja treenipäivinä riippuen kalorien kulutuksesta 1700-1900 kaloria. Harrastan about 50/50 lihaskuntoa ja aerobista 3-5 kertaa viikossa. Onkohan noi kalorimäärät oikeita, ennen ainakin tein sen virheen että söin liian vähän?? Ymmärrän ettei toisten puolesta ole helppoa miettiä näitä juttuja mutta jonkinlainen analyysi sun kaltaselta hyväkuntoselta ja kiinteeltä auttaisi tosi paljon 😀

  -E

  • Noh, mähän en oo Steffi, mutta kai toi ihan järkevältä kuulostaa, voishan tuosta tuosta tietty 100-200 kcal pudottaakin mutta varmaankin tärkeintä on että muistat van syödä paljon proteiineja ja juoda vettä!

 4. Hei Steffi ja kiitos koukuttavasta blogista! 🙂

  Voisitko tehdä postauksen tunnesyömisestä tai ylipäätänsä, miten saa itsensä pidettyä poissa herkuttelemasta. Tiedän, että riittävä terveellinen syöminen vähentää makeanhimoa ja sortumista epäterveelliseen ruokaan. Ja tottakai herkkujen jättäminen kauppaan auttaa paljon, sillä herkut eivät ole jatkuvasti mielessä tai näkyvillä. Puolisoni kuitenkin pitää paljon herkuttelusta ja hänelle se suotakoon, koska hän urheilee erittäin paljon eikä herkuttelut näy hänen kunnossaan. Itselläni sortuminen päivittäiseen pieneenkin herkkutteluun tekee aina hallaa terveelliselle syömiselle ja omalle fiilikselle :/

Leave a Reply

Your email address will not be published.