Välipalatestin voittaja

Voittajavälipala ei ollut niin helppo valita… Mikään välipala ei saanut 5/5 terveellisyyspistettä minulta, mutta monet olivat lähellä. Välipaloja, kuten muitakin aterioita, on hyvä aina vaihdella jotta saataisiin mahdollisimman monipuolista ravintoa – siksi kaikki ovat voittajia (hahah! tämähän kuulostaa missikisalta!). Alla näette kuitenkin yhden lempparin!

Voittajavälipala!

Luonnonjogurtti (maustamaton) – 144 kcal
Banaani – n. 100kcal
Kanarintafilee (itse maustettu, paistettu kookosrasvassa) – n. 150 kcal

Kcal: n. 400 kcal
Terveellisyys: 4/5
Kylläisyyden tunne: Oli hyvä ja riittävä illalliseen asti
Urheilusuoritus: Tehtiin ennen ateriaa, tämä tuntui hyvältä palautusaterialta. Kana oli hieman kuivaa pureskeltavaa – vettä piti juoda samaan aikaan.
Tämä välipala toimi myös palautusaterian melko kovan lihaskuntotreenin jälkeen.
Kalorit ovat suuntaa-antavia mittoja, ne voivat heittää hieman. 
Hyvää viikonloppua kaikille. 
x Steffi

4 comments

  1. Ostin tuota samaa jogurttia tässä muutama päivä sitten töihin välipalaksi. Oli kyllä aivan kamalaa! Luulin että se olisi ollut ihan tavallinen maustamaton rasvaton jogurtti, mutta se maistui enemmän joltain laimennetulta soijajogurtilta, täytyi aivan tiirata ainesosat uudelleen 😀

  2. MIkä olisi 5/5 pisteen välipala? 🙂

  3. Olisi postaustoive, voisitko kertoa avokadoista. Moni suomalainen pelkää avokadoja kun niissä on niin paljon rasvaa. Syötkö itse avokadoja ja missä muodossa ovat mielestäsi parhaita. Mukavaa sunnuntaita! 🙂

  4. Hei, olen uusi ja voi olla että olet sata kertaa jo kertonutkin tämän. Mutta miksi kana on paistettu kookosrasvassa? Maunko takia?

Leave a Reply

Your email address will not be published.