Vierasbloggaaja: Liinan päiväkirja vko 9

Kerran viikossa asiakkaani Liina kirjoittaa blogiini elämäntapamuutos-projektistaan.

“Välikatsaus”


Kuusi viikkoa treenausta Steffin kanssa takana, ja tuloksia on jo nähtävissä. Vaaka näyttää 4kg vähemmän kuin tammikuun alussa, mikä on toki todella motivoivaa, mutta ehkä kaikken mahtavinta on tämä fiilis! Voin paremmin kuin pitkään aikaan. Lihaskuntoni ja etenkin -kestävyys on vahvistunut huomattavasti. Jaksan tehdä paljon enemmän toistoja ja liikkeet huolellisemmin mitä aiemmin. Esimerkiksi ne miespunnerrukset, ennen en niihin kyennyt. Pääsen kyykkyjä paljon matalemmalle, samoin epämiellyttävät askelkyykyt eivät tunnu enää niin epämiellyttäviltä. Lihakset eivät kipeydy enää samalla tavalla kuin alkuvaiheessa. Olen siis voimistunut!
Kuva minusta ekan treenin jälkeen ja viime viikon torstaina

Koska ruokailuni rytmitettiin uusiksi, minusta tuntuu, että syön enemmän kuin aiemmin. Näin ei periaatteessa ole, mutta koska olen jakanut ne iltasyömiset useampaan, pienemään päiväateriaan, olen kylläinen koko ajan. Ja siis saan syödä ihan normaalia, terveellistä ruokaa. Ei tarvitse pitäytyä pelkissä salaateissa.

On selvää, että kun farkkujen tuumakoko pienenee edes yhdellä, se tuntuu hyvältä ja kohottaa itsetuntoa. Olen alkanut kuulla ystäviltäni niitä kaipaamiani ”Vitsit sä näytät hyvältä!”-kommentteja. Se on kuin huume. Se motivoi. Sitä haluaa kuulla lisää, koska se on todiste siitä, että teen asioita oikein ja olen matkalla tavoitteeseen. Minä haluan onnistua tässä. Tavoitteeni on hyvin maltillinen, mutta minulle todella tärkeä. Sitä on vaikea pukea sanoiksi, että mitä kaikkea se loppujen lopuksi sisältää, mutta siis jos sen nyt jotenkin yrittää kiteyttää niin kokonaisvaltainen hyvinvointi. Siihen minä pyrin tällä kaikella ja uskon, että raamit sille minulla on terveet. En halua rasvaprosentikseni nollaa, tai ihannoi muutenkaan anorektisen laihoja ihmisiä. Minä ihannoin tavallisia, terveellisiä, tasapainoisia ihmisiä, joista huokuu onni ja elämä. Sellainen minä haluan olla. 


– Liina

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.