Do I have readers from London?

Hello there! This is my first blog post in english. I have gotten many requests to write in english, as it would be easier for my english-speaking readers to follow… Google Translate makes it all a little bit funny since my finnish is nothing near to perfect grammar = the translation is… Not the best, haha.

Ei kuitenkaan mitään suuria muutoksia tulossa, kirjoitan jatkossa edelleen suomeksi! Mahdollisesti myös englanniksi.

Copyright: Ville Kaskivirta


The reason I’m writing in english is to reach out to the London people out there, can anyone hear me? I have a Crossfit question!!!

I’m in the airplane at the moment (love Norwegian WiFi) on my way to London. I want to know if there are any Crossfit boxes (gyms) somewhere in London? I would LOVE to come visit one! I’m also looking for some cool Crossfit -clothing stores. Where should I go? Any tips?

If no one answers it will be a little bit embarrassing and I would have to google all this, and that would be a bit lame and way too easy.

So… Anyone?

In addition: Would someone like me to write in english (in addition to finnish) in the future?

Picture by: Ville Kaskivirta
Make-up: Marina Lavenius

x Steffi

18 comments

 1. Crossfit Londonissa (http://crossfitlondonuk.com/) kannattaa ainakin käydä! 🙂

 2. Wooohooo thank you for writing in English…. I feel like quite a lot of stuff you say gets lost in translation!
  x x

 3. Hello Lontoolainen mutta samalla myös suomalainen. Itse käyn crossfit Central London:issa kolmesti viikossa. Boxit watreloon lähellä ja vauxhallissa. Waterloon sali suht iso ja hyvällä mallilla, vauxhall vielä vähän rakennusvaiheessa,mutta itse tykkään käydä vauxhallissa kovasti. http://www.crossfitcentrallondon.co.uk/ Ehdottomasti kantsii mennä/tulla käymään. valmetajat todella mukavia, yksi suomalainen ohjaajakin 🙂 superia reissua!

  Ida

 4. Tossa muuten CFCL numero +447957566701 🙂 Ida (again)

 5. There is one 20miles from me in Bristol 😀 Not quite London’s chic but the South West is where it’s at http://crossfit-bristol.com/

  Tommi x

 6. I would LOVE you to write in english so I can read you post! I use the translate sometimes.

 7. Thames Crossfit salia pitää suomalainen Jami Tikkanen, sinne siis 🙂

 8. Moikka! Mulla ei nyt valitettavasti ollut vastausta tahan postaukseen, mutta nain mielenkiintoisen artikkelin ja mietin vahan mita mielta sina olet aiheesta? Olen seurannut vieresta eraan laheisen henkilon kuntoilua, han kay salilla ahkerasti, mutta mattaa kuitenkin kaksin kasin myos proteiinipatukoita ja -juomia. Lihakset ovat kasvaneet, mutta herra on valitellut myos mahansa kasvua, vaikka syo terveellisesti, voisiko syy piilla naissa proteiinituotteissa?

  http://www.hs.fi/terveys/Asiantuntijat+tyrmäävät+kuntoilijoiden+proteiinilisät/a1366781272668?ref=tf_iHSisboksi300-artikkeli&jako=da865f5d6024d042ffb86346566f3566

  Toivottavasti linkki toimii, kamalan pitka siita ainakin tuli :D!

  • Moikka Sonja! Itsekkin törmästin tähän artikkeliin ja kirjoitinkin siitä blogiini oman mielipiteen 🙂 Olisi kiva kyllä kuulla steffinkin mielipide tästä aieesta! Tossa linkki kyseiseen postaukseen, käy vilkasemassa jos kiinnostaa 🙂

   http://miiajosefiina.blogspot.fi/2013/04/totta-vai-tarua.html

  • Moikka ja kiitos tuosta linkistä, luin artikkelin.

   Olen itse asiassa aika samaa mieltä, kuin Fogelholm. Tästä voisin tehdä hieman kattavamman postauksen mutta olen täysin samalla linjalla, että “tavallinen” kuntoilija ei tarvitse proteiinilisiä, jos hän ravinnosta saa tarpeellisen. Monet kuitenkin vannovat proteiinilisien nimeen. Minä en.

   Olen siksi tätä mieltä, koska minä en ole käyttänyt lisiä viime 2v aikana mitenkään säännöllisesti. Silloin tällöin olen syönyt proteiinipatukan tai proteiinijuoman, jos parempaa ei ole ollut tarjolla. Kehitykseni on ollut kuitenkin hyvä kovalla treenillä ja aidolla ruoalla mutta ei kuitenkaan liian tiukalla ruokavaliolla.

   Minulla on viime aikoina ollut kuitenkin mielessä, että on todella tärkeä keskittyä palautukseen ravinnollisesti jos treeni on erittäin kuormittavaa. Etsinnässä on puhdas ja mahdollisimman luonnollinen palautusjuoma, jota voisin juoda kovan treenin jälkeen. Minulla on kuitenkin tavoitteena kisat mutta jos ei olisi, en luultavasti tällä hetkellä miettisi palautusjuomien (proteiinijuomien) lisäämistä ruokavalioon.

   Kiitos teille! 🙂

   x Steffi

 9. There’s a nice one called Cannon Workshops in the Canery Warf area (178 Cannon Drive
  London)

 10. I would love it if you wrote also in english! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.