Juoksutreeni “maanantaiherätys”

Tässä juoksutreeni jonka tein tänään, jotta vähän herättelisin kehoa. Tämä on “takaisin lomalta”- tai “maanantaiherätys”-treeni 🙂 Teen usein maanantaisin astetta kevyempiä treenejä, viikonloppuna kun menee usein hieman rytmi sekaisin, herkuteltua ehkä hieman ja valvottuakin! Viikonloppuisin pidän useimmiten myös treenitaukoa. Treenitaukopäiviä mulla on viikossa 1-2. 

Tässä treenissä en vedä missään vaiheessa ns. täysillä, mutta pidän reippaan tahdin koko ajan, jotta hiki tulee. Tahti on kuitenkin niin reipas, että en pystyisi juttelemaan lenkkikaverin kanssa.

Treeni:

Kävely 10min
Juoksu 5km 
Venyttelyä 5min
Juoksu 2,2 km
Kävely 10min

Tämän voi tehdä ulkona tai juoksumatolla, mieluiten ulkona.

Tässä muutamia venyttelyliikkeitä. Tähän voisi vielä lisätä pohjevenytykset.
Kuvat: Sandra
x Steffi

6 comments

 1. hei mulla ois semmsta kysyttävää että millon on turvallista alottaa liikunta flunssan ja kuumeen jälkeen? ja miten alottaa, ei varmaan turhan rankasti? 😀

 2. varmaan vanhoja kuvia vai onko siellä nuin kesä??? 🙂

 3. Morjensta!

  Muistan lukeneeni joskus että kärsit aikoinaan pahasta penikkataudista? Itelläni kyseinen vaiva roikkunut mukana enemmän tai vähemmän jo monta vuotta. Hierojalla vierailtu monesti, lepoa sekä venyttelyä harrastettu myös.
  Mietinkin vain että mitenkä itse sait omat jalat kuntoon? Osaatko neuvoa erityisen tehokkaita venytysohjeita säärille, tuntuu etteivät mitkään tehoa nekään. Käytitkö mitään salvaa tms. jaloille joka olisi helpottanut kipua?

  Danke schön, siulla on veikee asenne liikuntaan ja hiano blogi!

 4. Olisi kiva jos tekisit postauksen siitä, miten opetella seisomaan käsillään 🙂

 5. Ääää, ei tähän aikaan vuodesta saa postailla tällaisia kesäkuvia kun kituutellaan tällaisen ylipitkän talven kanssa! ..No ei vaan, ihanan näköistä!

 6. tää ei liity tähän postaukseen, mutta voisitko tehdä videon tai jotenkin selittää miten voi harjoitella kaikkia käsilläseisonta juttuja mitä näkyy sun kuvissa? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.