Kaappaus keittöissä -ohjelma

Oi, kuinka innoissani olen uudesta ruoka-ohjelmasta “Kaappaus keittiössä“. Sarjan idea on laittaa suomalaiset pohtimaan omia ruokatottumuksiaan. Ohjelmassa keskitytään aitoon ruokaan, oikeisiin raaka-aineisiin ja ruoanvalmistukseen annetaan myös vinkkejä. Tätä ollaan kaivattu! Nyt saa dieetit, pussikeitot, laihdutuspillerit sun muut väistyä huolella… JESS. Odotan innolla sarjan alkamista (tänään illalla!).


Eläköön puhdas ruoka!
Jos joltakulta on mennyt ohi millainen ruokafilosofiani on, niin vastaus löytyy melko nopeasti tästä postauksesta 🙂


x Steffi

9 comments

 1. Oj d mås ja se på! Låter riktigt bra 🙂

 2. Mäkin odotan innolla tätä! Puhdas, terveellinen kotiruoka kunniaan 🙂

 3. Hiukan kyllä hämmästytti ohjelman “terveellinen” ruoka. Ei kyllä voissa ja suolassa säästelty. Ja näistä nimenomaan puhutaan että suomalaiset käyttää aivan liikaa. Ehkä tämän ajan karppaus kulttuurissa se on okei…

  • Todellaki!! Kiinnitin samaan huomiota. En sano et porukka olis ollut pulleita, siitä tehkööt jokainen oman päätöksensä mut ärsyttää jotenki et se että kyllä sitä ihan “tavallinenkin”, ei laihduttava, ei fitness -tyyppi voi syödä terveellistä ruokaa jota ei oo paistettu rasvassa tai öljyssä jne. Jotenki ihan vääristynyt kuva joillain ihmisillä hyvästä ja laadukkaasta ruoasta.

  • Ihmettelin kyllä samaa ! Lohet ihan lillu rasvassa, jota oli aikamoinen nokare ! Ja vaikkei laihduttais, niin en kyllä usko että noin iso määrä rasvaa on hyvää kellekkään :S No muuten kyllä ihan hyviä ohjeita ohjelmassa, että toivottavasti seuraavat jaksot on vähän parempia.

  • Totta.. Kiva nähdä millaset tulevat jaksot ovat!

 4. Satuin katsomaan tätä osan kuntosalilla ja mun mielestä ohjelma vaikutti hyvältä. Tai pureuduttiin oikeaan asiaan ja ehkä (TOIVOTTAVASTI) moni vain eineksiä syöttävä vanhempi tunsi omantunnon pistoksen. Heidän vastuullaan on kuitenkin huolehtia lapsen monipuolisesta ja ravitsevasta ravinnosta. Mielestäni se on välittämistä parhaimmillaan, että antaa pienestä pitäen mallin terveellisistä elintavoista!

  ps.En ole ennen kommentoinut, mutta sulla on tosi kiva blogi! 🙂

 5. No huh huh, täytyy myöntää, että myötähäpeä oli suuri, koska perheen uusavuton äiti oli mun kanssa samaa ikäluokkaa. Suorastaan ihme, että se oli ite niin hoikka, mutta ehkä hän on syönyt jatkuvasti töissä yhden kunnon ruuan päivässä.

  Ja surukseni kyllä tiedän senkin, että tää on ihan arkipäivää suuressa osassa suomalaisia koteja.

  • Sehän siinä hämmästytti, että äiti oli kuulema töissä syönyt aina vain ruisleipää ja jugurttia… Eli voi mennä pitkäkin aika ilman kunnon ateriaa! :O

Leave a Reply

Your email address will not be published.