Rakas, sinusta on tullut pullukka…

Kuka katsoi uutta sarjaa “Rakas, sinusta on tullut pullukka”? 
Eri laihdutus/elämäntapamuutos -sarjat ovat niitä, jotka kiinnostaa minua eniten. Suuret Pudottajat ja muut ovat kivaa katsottavaa! 🙂
Haluan sanoa laihduttajille kuitenkin yhden asian: Tuo ei ole ainoa tapa laihtua. Laihdutuspillerit, vähähiilihydraattinen ruokavalio ja treeniä 3 kertaa päivässä ovat metodeja, joita minä en käyttäisi laihduttajalle. En suosittelisi näitä tapoja kenellekkään, koska ne eivät ole pysyviä. Kuka haluaa treenata 3 kertaa päivässä loppuelämän? En minä ainakaan, eikä kenenkään tarvitse. Vähähiilihydraattinen ruokavalio on yksi tapa saada painoa pois, mutta jos treeniä on 3 kertaa päivässä, niin tuo kuulostaa aika hurjalta. Laihdutuspillereistä minun ei tarvitse edes puhua tässä blogissa. Myös se, että puoliso treenaa toista on hieman riskinaltista. Miten puoliso voisi tietää yhtäkkiä kaikki tekniikat oikein, kun noiden asioiden oppimiseen menee jopa vuosia? 
Tulokset olivat kuitenkin hienoja ja jos ymmärsin oikein, pariskunnalla menee loistavasti nyt. Tässä sen näkee, tapoja laihduttaa on monta ja se mikä toimii yhdelle ei välttämättä toimi toiselle. Aion jatkaa sarjan katsomista ja toivon kaikille sarjassa mukana olleille paljon tsemppiä ja pysyviä tuloksia!
x Steffi

13 comments

 1. Jep, jep. Hieman on kyseenalainen tämä sarja, mutta ei se ihan tervettä ole välttämättä muissakaan laihduttamiseen liittyvissä tosi tv-ohjelmissa. Ei siinä mitään, jos niitä ymmärtää katsella suodattimen läpi. Ikävä kyllä, ihan kaikki eivät osaa kuitenkaan suodattaa.

 2. Itteä harmitti tuossa sarjassa nimenomaan se, että täytyy laihduttaa mahdollisimman paljon tietyssä ajassa jotta saa rahaa, eikä siihen pysyvyyteen kiinnitetä huomiota ollenkaan.. Antaako se sitten vähän väärää kuvaa laihduttamisesta, että paljon lyhyessä ajassa on tavoiteltavaa? En tiedä, mutta viihdyttävä sarja kuitenkin 🙂

 3. kun lukee sieltä sivuilta, että mitä pareille kuuluu nyt, niin ainakin kaks ekaa jaksoa on käynyt sit niin, että laihtuminen ei oo jatkunut. paino on pysynyt kyl suht samassa, mutta jos pudotettavaa olis n. 40 kg niin ei sen pitäis kyllä loppua sen laihdutuksen sit ku on saatu 16 kg pois. en tiedä annetaanko heille mitään kunnon ohjeita, että miten siitä eteenpäin, mutta siis hyviä tuloksia saisi jo aikaan ruokavaliolla ja n. 4 krt viikossa treenillä. eihän kukaan urheilematon ihminen tollaseen 3 krt päivässä treeniin jaksa motivoitua. ja jos on huonossa kunnossa niin onkohan se ihan terveellistäkään? ihan mielenkiintoinen ohjelma tavallaan, mutta itselle tulee jotenkin paha mieli siitä että puoliso on ilmoittanut toisen ohjelmaan, koska tämä ei enää oikein kelpaa hänelle.. ainakin eilisen jakson alussa se laihdutus oli tosi pakottamista.

 4. Tämä ei nyt liity sarjaan mitenkään, mutta pitäisi myös huomioida, että vähähiilihydraattinen ruokavalio ei edes sovi kaikille 🙂 Äitini miesystävä pudotti karppaamalla paljon painoa, mutta äidilläni sama ei toiminut.

  Mä olen kanssa sarjaa katsonut, ja aika rankalta kuulostaa tuo 3 kertaa päivässä treenaaminen, varsinkin jos ei ole aikaisemmin tehnyt muuta kuin löhöillyt sohvalla. Noin radikaali muutos ei varmasti pitkälle kanna, ja se onkin näkynyt siinä, kun ei ole ohjelman jälkeen jatkettu laihduttamista. Mä olen sitä mieltä että pitäisi alottaa rauhassa, ja että treeni ei tuntuisi pakkopullalta, vaan että sitä oikeasti halutaan tehdä, ja sitten pikkuhiljaa lisättäis treenikertoja 🙂 Ja nimenomaan pitkän tähtäimen elämäntapamuutos, eikä parin kuukauden rankkoja “diettejä”.

  Voi ei tulipas tästä pitkä ja sekava kommentti, toivottavasti saat jotain selkoa mitä oon yrittäny sanoa 😀

 5. Mullakin on aika ristiriitainen fiilis kyseisestä ohjelmasta. Ärsyttää juurikin se, ettei muutos kestä kuin 7 viikkoa, jonka jälkeen edistymistä ei enää seurata. Monilla motivaatio tuntuu kestävän vain tuon ohjelman ajan.

  Olis kiva, jos olisi sellainen ohjelma, jossa keskityttäisiin myös pysyvään muutokseen. Haluaisin tietää, miten ihmiset ovat myös onnistuneet pitämään painonsa painonpudotuksen jälkeen.

 6. Onhan tuo aikamoista rääkkiä. Ei oikein nuo pari ensimmäistä jaksoa ihmeemmin innostaneet. Seuraavassa näyttäisi olevan kuitenkin aika täpäkän oloinen naisosapuoli treenamassa miestään, joten tässä tapauksessa ehkä odotan mielenkiinnolla mitä saadaan aikaan. Hyvännäköistä treeniä näkyi vilaukseltaan.

  En silti yhtään ihmettele ettei ole saatu pysyviä tuloksia aikaan… Kyllä itselläkin kestää aina tätä laiskutusta hetki jos on sairastellut pitkään. Onneksi tietää kuinka nopeasti tuloksia saa aikaan ja on helppo palata ruotuun.

 7. Omaan makuun tuo on ihan kamalaa scheissea koko ohjelma 😀 Yleensä nuo ovat ihan viihdyttäviä, mutta itsestäni tuntuu, että tuosta on harvinaisen vaikea saada mitään irti. Ei treenineuvoja, ei syömisneuvoja (tai sitten ne tulevat hyvin pienessä sivulauseessa). En oikein ymmärrä miksi tämä sarja on tehty näin, kun tuntuu että aiheen puolesta potentiaalia olisi ollut vaikka mihin. Toivottavasti tuotantokauden lopussa tulee koosteet mitä kellekin parille nyt kuuluu 🙂

 8. Voi Steffi näytit suoper ihanalta tänään elixiassa! Pirtee ja kaunis:)

 9. Mulla heräs lähinnä kysymys, että onko puoliso tosiaan ainoa, joka treenauttaa sitä pullukkaa. Melko kovia tuloksia vain sillä, että joku amatööri vetää vähän koiran kanssa kävelyä ja kahvakuulan heiluttelua. Kai se karkin sun muun syönnin lopettaminen on se avainsana.

 10. En katsonut, mutta haluaisin katsoa, löytyy varmaan jostain netistä.

  Mutta sitä vain halusin kommentoida, että vähähiilarinen ruokavalio ei kyllä tosiaan toimi kaikilla laihdutukseen. Olen kokellut kaksi kertaa noin 1,5-2 kk:tta molemmilla kerroilla. Näiden kertojen välillä oli noin 2 vuotta. Sama juttu molemmilla kerroille ekan ja tokan viikon aikana lähti yhteensä noin 1,5 kiloa. Sen jälkeen ei mitään. Toisella kerralla pidin todella tiukkaa linjaa, kun ajattelin, että jos eka kerralla ei painoa lähtenyt siksi, kun söin esim. herneitä… Muutaman viikon päästä olin ihan voimaton enkä jaksanut mitään. Kun lopulta aloin syödä “normaalisti”, niin voimat palasivat saman tien, samoin taisi palata se 1,5 kiloakin. Joku joka on itse laihduttanut karppaamalla voi olla tietysti olla sitä mieltä, että tein jotain väärin että olisi pitänyt syödä näin ja näin monta grammaa rasvaa ja näin ja näin monta grammaa proteiinia päivässä. Mutta eikös karppauksen pitänyt olla helppoa. Jotkut kaverit muka vain jättävät muutamaksi viikoksi riisit, perunat, viljat ja sokeriherkut pois ja hups viisi kiloa lähtee melkein huomaamatta. Jos pitää alkaa laskemaan grammalleen, mitä syö, niin syön sitten mielummin monipuolisesti ja jotain sellaista, että vatsakin toimii…

 11. Ihmettelin myös ko. ohjelmassa sitä, että kauheesti syyllistetään sitä pullukan puolisoa, vaikka ketään muuta lihoamisesta ei voi kyllä syyttää kuin itseään. Ja vaikka toki on kiva, että puoliso tukee yms., niin miten voidaan olettaa, että puoliso jaksaa omien töidensä ja treeniensä lisäksi treenata pullukkaa kolme kertaa päivässä sekä tehdä sen ruuat, ja sit tää pullukka vielä valittaa kun puoliso ei siivoa tarpeeksi? En tiedä muista, mutta mua ärsytti koko ohjelman idea tosi paljon. Laihtuminen on kuitenkin henk.koht. projekti, joka tehdään itseä varten ja kukaan muu ei voi sitä työtä sun puolesta tehdä. Nimim. naikkonen, joka laihtui 25 kiloa ihan omin avuin 😀

 12. Väärin laihdutettu…. Vähän kun väärin sammutettu tulipalo? Mitä sen on väliä, että miten ne kilot karisee. Ohjelman metodeilla tuntuu kiloja lähtevän tehokkaasti. KAIKISSA dieeteissä se ongelma on, että jos palaat takaisin syömään kuten ennen, niin varmasti saat kilot takaisin. Ei se ole dieetin vika, vaan sen epäterveellisen ja lihottavan elämäntavan syytä. Jokaisen laihtuneen (lsihtui sitten millä tahansa konstilla) on ymmärrettävä, ettei enää ole paluuta sipsejä ja suklaata mussuttavaksi sohvaperunaksi. Tosin ei sitä ihannepainon saavutettuaan enää tarvitse hullun lailla rehkiäkään. Kunhan tarkkailee painoaan ja syömisiään ja puuttuu jopa parin kilon painonnousuun heti, eikä ajattele, että menkööt nyt, kun meni ennenkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.