Suomihan on todella kaunis!

Hei, I’m back! Päivässä minulla menee helposti monta tuntia koneen ääressä, siksi tällaiset surfflomat ovat parhaimpia mitä tiedän. Vähempi internetinkäyttö ja mielen loma tekee hyvää. Olen kuitenkin saanut innostusta olla takaisin arjessa ja blogin parissa! 🙂


Aloitetaan ihanalla biisillä, jonka esittää yksi uskomaton lemppariartisti Eddie Vedder.

En ole itse tehnyt loman aikana liikunnallisesti lähes mitään muuta kun surffannut, ja se on ollut uskomatonta. Jotkut aaltopäivät olivat hyviä, yksi oli huono minun tasolleni (liian isoja aaltoja). Tuntuu että itsevarmuus vedessä kasvoi taas. Mutta nyt katkaistaan taas herkuttelu! Hahah 🙂 Karkkipäivä saa olla kerran viikossa… Annan keholleni paljon ravinnerikasta ruokaa mielummin, niin se toimiikin parhaiten. Olen viinin ja oluen ystävä ja Portugalissa nämä molemmat ovat testailemisen arvoisia, niistäkin hieman paussia nyt kuitenkin. 

Surffailu tuntuu eniten minulla yläselässä ja olkapäissä, tämä on tullut melomisesta. Yksi päivä oli varsinkin todella tuulinen, joten sitä tuli koko ajan ajelehdittua sivulle = tässä piti aina melota takaisin samaan paikkaan. Kun melotaan ollaan tässä asennossa:
Mitä teille kuuluu? Toivottavasti hyvää. Suomihan on tosi kivan näköinen! Aurinko paistaa, kuivat kadut…

Huomenna aloitetaan taas lihaskuntoharjoittelu ja yksi tärkeä opittava asia: Tuplanaruhypyt. Todella turhauttavaa ja vaikeaa oppia. Tänään menen ehdottomasti lenkille 🙂


Footbalance arvonta on päättynyt. Julkaisen voittajan huomenna. Lisää arvontoja tulossa. 


x Steffi

12 comments

 1. ihanaaaa. tykkään susta terveisin J

 2. Tervetuloa takaisin! Hitsit, mäkin haluan surffilomalle!

 3. “Päivässä minulla menee helposti monta tuntia koneen ääressä, siksi tällaiset surfflomat ovat parhaimpia mitä tiedän.” Tässä lauseessa ei ole mitään järkeä.

  Surffilomat ovat parhaimpia mitä tiedät siksi että päivässä menee helposti monta tuntia koneen ääressä? ei päätä eikä häntää.

  Tarkoitatko

  Päivässä minulla menee normaaisti monta tuntia koneen ääressä ja surffilomilla en käytä konetta.. SIKSI surffilomat ovat parhaita..?

  Mua häiritsee toden teolla sun tekstin taso :/ harmittaa, kun tykkään tästä muuten niin paljon? Voisitko luetuttaa tekstisi jollain tutulla esimerkiksi? Olet saanut paljon huomiota blogilla ja minusta ammattimaisen kuvan hankkimisen tiellä tälläinen virhe on paha.

  • Pakko kommentoida anonyymin kommenttia.
   Steffi on kaksikielinen. Tämä yleensä myös johtaa siihen että henkilö on jossain määrin “puolikielinen”.
   Se on aivan täysin ymmärrettävää että kielioppi eikä ehkä tekstin “taso” ole täydellinen. Tajuan että joskus saattaa ärsyttää, mutta ymmärsit kummiskin mitä Steffi yritti sanoa niin miksi valittaa…
   Jos olet blogia seurannut alusta saakka niin olet ehkä sattunut huomaamaan myös että tekstin taso ja Steffin kirjoitustaidot ovat parantuneet huomattavasti.
   Osaatko itse puhua kahta kieltä sujuvasti yhtä hyvin ja kirjoittaa täydellisesti? Epäilen että et..
   Sitä paitsi Steffillä taitaa englantikin olla melkein “äidinkieli” vaihtovuosista johtuen.
   Mene jonnekkin muualle valittamaan tai jätä blogi lukematta jos noin paljon ärsyttää.

  • Komppaan Anonyymia klo 11.48. Tosiaankin, mielestäni meidän suomenkieleisten pitäisi olla iloisia, että Steffi haluaa kirjoittaa meille toisella kielellään. Itsellä ja aika monella muullakin suomenkieleisellä varmaan jäisi tämä loisto blogi lukematta, jos se olisi toisella kotimaisella! On tosi vaikea käyttää julkisesti näin laajasti ja onnistuneesti (kuten Steffi tekee) kieltä, joka ei ole sun ensimmäinen kieli, argh! :/ Monet “kielikukkaset” ovat oikeastaan ihan hauskoja, annetaan niiden kaikkien kukkia! Kiitos Steffi, että jaksat kirjoittaa meille suomeksi inspiroivaa ja TÄYSIN YMMÄRRETTÄVÄÄ teksuitä! 🙂

  • Ja, kuten oman edellisen kommenttini tasosta huomataan, ei se oikeinkirjoitus aina suju edes sillä omalla ensimmäisellä kielellä 😀

  • Samaa mieltä, ja kyllähän me kaikki aika kivasti ymmärretään mitä Steffi milloinkin tarkoittaa, eihän sitä aina itekään jaksa täysin läpi miettiä miten asiat ilmaisee vaikka onkin suomi äidinkielenä. tämä on mun mielestä todella laadukas ja yks Suomen parhaista treeniblogeista, siis sisältönsä vuoksi!

  • Mä olisin voinut kirjoittaa aivan samanlaisen lauseen. Onhan tekstissä toki pieniä virheitä, pilkkuja ja muuta, mutta näitä virheitä on muuten jossain Helsingin Sanomissakin nykyään.

   t.suomi äidinkielenä

 4. Hei missä päin Portugalia olit surffaamassa ja olitko surfcampilla? Itse olen nyt kahtena kesänä peräkkäin ollut Portugalissa surfcampeilla, ensin pohjoisemmassa ja viime kesänä cascaisissa. Myös tulevana kesänä olisi tarkoitus mennä, mutta taas johonkin uuteen paikkaan ja tässä kartoittelen vaihtoehtoja. 🙂

 5. Moi! Olen superonnellinen, että löysin blogisi viime viikolla! Olen kahlannut sen läpi ja saanut paljon hyviä vinkkejä ja ohjeita. Muutan pian takaisin Suomeen Espanjasta ja ehkäpä sun blogin avulla saan pidettyä yhtä hyvää treenifiilistä yllä myös koti-Suomessa! Kiitos!

  🙂 Linda

 6. Moi Steffi! Minulla olisi pieni kysymys. Haluaisin todella paljon opetella surffaamaan. Syksyllä onkin matka Balille tiedossa ja mietin, että mistä olisi paras alkaa etsimään alkeiskursseja? Kiitos todella paljon jos vastaat!

  • Balilla on tosi, tosi paljon elämäntapasurffareita, joku heistä opettaa sua mielellään ihan varmasti! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.