Todella kova Crossfit-treeni

Tein sunnuntaina yhden treenin, joka löytyi Facebookin Crossfit -sivuilta. Minulla on edelleenkin lihakset todella kipeänä tuon treenin jälkeen… Onneksi on oikeat paikat kuitenkin kipeänä = treeni on tehty oikein. Rintalihakset, pakarat ja reidet eivät ole vielä palautuneet kunnolla.

Treenin jälkeinen fiilis.

Kenelle tämä treeni on?
Teen itse melko rankkoja ja tekniikkapainotteisia treenejä (koska PT on opettanut minulle oikeat tekniikat), siksi suosittelen tätä treeniä ainoastaan niille, joille maastaveto on yhtä helppo tekniikaltaan, kun hampaidenpesu. Muuten selkä sanoo helposti hyvästit joksikin aikaa. Maastavetoja tulee yhteensä 150kpl… niitten pitää kaikki olla puhtaita. Kysykää maastavetoon vinkkejä ja opetelkaa se ensin, jos se on hieman epäselvä vielä! 🙂 Jos on helppo, antakaa palaa! Maastavetoon voi toki vähentää painoja myös…

Treeni
10 kierrosta
Maastaveto à 62,5kg x 15 (toistoa)
Punnerrus (rinta maahan) x 15 (toistoa)
Aika: 16min 30sek

Näin se meni. Suosittelen sekuntikellon käyttöä.

Kannattaa kirjoittaa sarjat ylös! Sitä unohtaa helposti missä mennään. Oliskohan tuo neljäs kierros ollut rankin? Heheh.
Salmisaari Elixia

Tämä treeni meni hyvin ja oli todella rankka, pystyin kuitenkin jatkamaan yhtäjaksoisesti. Fiilis jälkeenpäin oli yksi parhaimpia pitkään aikaan.

Foamroller kidutusta jälkeenpäin.
Vähän ruokailua, tuo keskimmäinen oli palautusruoka tämän treenin jälkeen.
Tehtiin kollegan kanssa vielä rauhallinen iltakävely, teki hyvää tuon treenin jälkeen.

Kiitos Stina kuvista.

ps. tänään oma PTni Antti kirjoittaa tänne tekstin Tyhjällä vatsalla aamulenkki rasvanpolton kannalta ja rasvanpolttosyke?” Siitä tuli todella hyvä! Stay tuned 🙂

x Steffi

8 comments

 1. Ihana postaus! Ja täytyy kyllä ihailla tota sun kuntoo, on se kova 🙂

  Aurinkoista ja onnellista kevättä sulle!

 2. Foam rollerista että toimiiko se hyvin? Oon ostanu tennispallon ja nystyräpallon eikä ne oikein saa mujn jalkojen lihaksia rentoutumaan.. Tosin ne voi olla jo vähän liian jumissa pelkillä palloilla avattavaksi 😀

 3. tää sun blogi on vaan niin inspaava.
  crossfitti kuullostaa kivalta, tosin myös erittäin vaativalta.
  pitää varmaan vähän vielä treenata siellä salin puolella että uskaltaa tätäkin lajia kokeilla;)

 4. Moikka:)
  Voitko tehdä postauksen urheiluun liittyvistä kauneudenhoito rutiineista? Eli miten usein yleensä peset tukan? Mietin aina itse että miten pitkän tukan kans pärjää jos treenaa paljon, sit että tarviiko aina pestä saippualla hiki treenin jälkeen. Onko olemassa jotain urheilijoille tarkoitettu pesuaineita? kiitti jos ehdit ja innostut vastaa:)

  T:uusi lukija

  • Pistetään harkintaan! Lyhyesti: Pesen tukan 2-3 kertaa viikossa, käytän joskus kuivashampoota tyveen. Pesen kehon aina saippualla hikitreenin jälkeen. En tiedä onko erikseen urheilijoille tarkoitettuja pesuaineita, mutta sellaiset olisivat kivat!

   x Steffi

 5. Aijaij, houkuttavan oloinen treeni! Mun mavepainot ei vaan oo lähelläkään samaa tasoa, mutta oman tason mukaanhan sitä mennään 😉 Kiitos vinkistä, treeni lähtee kyllä testiin!

 6. neiti etsiva

  mieko krosvittii tein ni miu pakarat pinkeenä soi ja pohkeet kirreenä vinku
  palautusruokana vedin 10 karjalapiirakaa viipurlaisel munavoil ja pidi käkrit heti perrää.
  sit mie söi sulttsinoi ja reenaili mave ja mape ja mipe ja sipe ja vieläkää en ou palautunt vaik oti palautusjuomana kirnupiimää 3 litraa

Leave a Reply

Your email address will not be published.