Tulossa alkuviikosta ja Tampereella vierailu

Hyvää viikonloppua! Heti maanantaina vastataan Liinan kanssa kysymyksiin liittyen hänen kuntoprojektiin. Heittäkää sinne kysymyksiä vielä jos mietitte miten Liina on onnistunut pääsemään lähemmäksi tavoitetteitaan.

Olin viime viikolla Tampereella yhdellä seminaarilla nimeltä Just Blog it. Kiinnostavia luennoitsijoita ja vieraita, oli kiva olla mukana ja kiitos kutsusta.

Otin kaiken irti kaupungista ja suuntasin Crossfit -salille, jossa järjestettiin myös Winter War 2013. Sain superhyviä vinkkejä kippausleukaani (joka on tekniikaltaan hieman haussa) alan ammattilaiselta, Hannu Pajarilta, suuri kiitos vielä. Reebok CrossfFit 33100 sali on aivan uskomaton. Olisipa se takapihallani…


Lopuksi tehtiin yksi kova treeni joka meni näin:

Burpee 10 kpl
Leukoja renkailla (jalat maassa) 30 kpl
Burpee 20 kpl
Wall Ball 30 kpl
Burpee 30 kpl
Kahvakuulaheilautus 30 kpl (16kg)
Aika: 9.21


Treeni oli kova! Hieman huono olo tuli lopuksi haha. Mutta ihana fiilis hieman jälkeenpäin ja monta päivää tuon jälkeen. Jälkeenpäin huomasi kyllä tehneensä, vaikka treeni olikin melko lyhyt.

x Steffi

17 comments

 1. Heippa! Tosi kiinnostava blogi sulla! Voisitko tehdä postauksen tehokkaista pakaralihasliikkeistä kotona ilman lisäpainoja. Voiko yleensäkkään ilman lisäpainoja saada tuloksia näkyviin? Mikä on salilla tehtävistä liikkeistä paras pakaroille? Ois kiva jos tekisit joskus ruokapäiväkirjan vaikka yhden päivän syömisistä.

 2. Moikka! Mietin, oletko kokeillut fitnessgurun One Heat® A.M:stä tai oletko kuullut siitä juttua, onko se ihan turvallinen?
  Kiitos vastaamisesta, terveisin Alli

 3. Moi! super kiva blogi sulla, hyvä ku pidät tätä 🙂 Mä haluisin kysyy vähä lenkkareista lenkille, juoksuun ja reippaaseen kävelyyn, millaset olis hyvät? ittellä on se et nykysissä lenkkareista oikee jalka tulee ulkosivusta usein kipeeks alussa ja joskus sitä on koko lenkin aikana. Sama homma että tulee nilkat yläpuolelta kipeeks. Molemmat helpottaa jotenkuten lenkin aikana ku veryttelee, mut oisko mitään vinkkejä muita? :)sit oikee olkapää/hartia jumittaa välillä lenkin aikana, ikinä ei ole sitä onfelmaa vasemmalla. Ois superia jos sulta tulis jtn vinkkejä, kiitos etukäteen!:)

  Terkuin Nasu

 4. Learning a ton from these neat artsclei.

 5. That’s a cunning answer to a chnglenliag question

 6. Greyson Powers

  The phone you get with this is crappy, but if you could rip out a screen from, let’s say, an s8, and and somehow put in a 8gb (pc) ram in your Kite set, then it could be a gaming phone. This phone is custom, after all.

  http://vstvault.net/home.php?mod=space&uid=163407

Leave a Reply

Your email address will not be published.