Tulossa lähiaikoina

Mulla on muistissa pari juttua ensi viikolle ja sitä seuraavalle. Toivomuspostauksia, arvontoja ja lisää treenivinkkejä! Ruokailupostaukset ollaan otettu myös huomioon 🙂 Tulossa:

Miten oppia käsienseisonta ja silta?
Kuva: Stina

Kuva: Ville Kaskivirta
Vatsalihastreeni vol. 2

Arvonta Spa-vapaalipuista

RuokajuttujaOnko teillä lisää toivomuspostauksia?


Footbalance-kisan voitti Anni R! Onneksi olkoon, olen lähettänyt sinulle mailia 🙂

Hyvää viikonloppua! Liinan kirjoitus tulee tänne vielä tänään.

x Steffi

19 comments

 1. Moiks!

  Toivepostauksena vinkkejä voimistelu/venyttely liikkeitä, joita voisi tehdä vaikka iltaisin tv:n äärellä 🙂

  -Niina

  • Komppaan edellistä, kehonhuoltovinkit olisi tervetulleita. 🙂 Tykkäisin myös lukea enemmän ihan tyypillisistä treeneistä joita teet ns. normipäivänä. Esim. crossfit-treeneistä.

   -E-

 2. Odotan innolla 🙂 olet mahtava!

 3. Moikka 🙂 mitä mieltä olet asiasta: Olen parikymppinen tyttö ja harrastan salilla käyntiä ja lenkkeilyä. Olen normaalipainoinen ja saanut jo mukavasti kasvatettua lihasta. Tavoitteena on kuitenkin kokoajan maltillisesti saada lihasta lisää ja hieman ylimääräistä rasvaa poltettua. Mitä mieltä olet jos juon alkoholia “humalanhakuisesti” kerran 1-2 kuukaudessa. Luuletko että alkoholin satunnainen juominen voi vaikuttaa suuresti tavoitteideni saavuttamiseen? Kiitos jos voit kertoa oman mielipiteesi 🙂

 4. Toivepostauksena se tyhjällä vatsalla urheilu 🙂

 5. Toivepostauksena levon merkitys ja tärkeys esim. rankan juoksutreenin tai lihaskuntotreenin jälkeen. Usein kuulee sanottavan että lihas ja kunto kasvaa levossa, niin mitä tämä tarkoittaa ja kuinka paljon sitä lepoa pitäisi vähintään olla?

  Toiveena olisi myös kattava postaus juoksemisesta, oikeanlaisesta juoksutekniikasta, sykealueista jne.

 6. Käsienseisonta och silta kommer som på beställning, har själv funderat att jag sku villa lära mig dom under det här året! Jag sku gärna läsa nånting om muskelträning som stöd för joggning/löpning. Har själv igen sakta men säkert börja jogga efter vintern och det känns som att ja sku behöva någo bra moves som man kan göra på punttis eller hemma för att stöda joggandet 🙂

 7. ruokajuttuja!! vinkkejä terveellisistä herkuista/naposteltavista 🙂

 8. mulla on hankaluuksia saada selk treenissä kunnolla tuntoa ja rasitetta joten selkä treeni vinkit ois todella tervetulleet!

 9. Olis kiva kuulla sun mielipide ruokailun ns. kultaisesta keskitiestä. Esim. se tarvitseeko sokeria ihan kokonaan välttää ja miten paljon voi herkutella hyvällä omatunnolla? 😀

 10. Hei jes, käsienseisontavinkkkejä! Silta onnistuu multa suhteellisen hyvin mutta toi käsienseisonta ei kyllä sitten ollenkaan 😀

  • Kehonhuollosta 🙂 esim. 10 min aamujooga, josta aiemmin oli jossain listauksessa kai puhetta 🙂

 11. toivoisin postausta siitä, miten leuanvetoa voi alkaa treenata ihan nollatasosta, eli siis siitä, kun ei saa yhtään. onko tekniikkavinkkejä, millaisia liikkeitä kannattaisi tehdä salilla tai muuten, voiko sitä ylipäätään harjoitella vai tuleeko se muun treenauksen ns. sivutuotteena?

  ihanaa että kyselet lukijoiden toiveita. hyvää viikonloppua!

  • treenaa kuntosalilla sillä isolla hököttimellä jonka nimi on vastapainolaite eli leuanvetolaite. voit myös testaa sillee et laitat kuminauhan avuksi kun rupeet vetää leukoi mut mun mielest se on vähän hankala..

  • Leuanvetojen harjoittelun voi aloittaa ns. laskutekniikalla. Eli leuka tavalla tai toisella leuanvetotangon yläpuolelle (hyppäämällä, kaveri nostaa tms), ja siitä lasket itseäsi alas niin hitaasti kuin mahdollista, niin pitkään että käsivarret ovat suorina. Tähän tekniikkaan ei siis tarvita mitään ihmeellisiä koneita tai härveleitä, ja tällä tavoin käytät juuri oikeita lihaksia.
   Leuanveto on haastava, mutta tehokas liike, joka pitää nimenomaan opetella erikseen muun treenin ohessa.

   -susu

 12. Hej Steffi!

  Superdupermegahuippubra blogg som verkligen inspirerar och uppmuntrar till hälsosamma livsval. Jag skulle gärna höra lite dina tankar om olika sorts gruppträning, typ bodypump, spinning, bodystep etc. För- och nackdelar med träning i denna stil 🙂

  Keep up the good work!

 13. Kiva blogi sulla! Muakin kiinnostaisi ruokajutut. Esim. herkullisen näköinen salaatti tässä kuvassa. Mitä se oikein sisältääkään? Pinaattia, granaattiomenaa, kananmunaa jne.? Ja lisäksi kuntoiluvinkkejä mitä kotona voisi tehdä normien vatsalihasliikkeiden yms. lisäksi? Oletko testannut selätintä? Mielipiteitä siitä? 🙂

 14. Kirjoitat todella innostavasti ja motivoivasti treenamisesta, täältä saa niin paljon intoa omiin treeneihin 🙂 Mutta niistä toiveista, elikkä rasvanpoltosta ja lihasten kasvattamisesta samanaikaisesti toivoisin juttua. Mainitsit, että oman kuntoprojektisi aikana rasvanpoltto ja lihasmassan lisääminen onnistui. Kiinnostaisi kuulla yksityiskohtaisempaa tietoa niin treenien kuin ruokavalionkin suhteen. Lisäksi jo tuossa aikaisemmin mainittiinkin tuo selän treenaus, eli siihen olisi kiva saada vinkkejä.

 15. Kiitos paljon Footbalance-pohjallisista!

  Minua kiinnostaisi postaukset esim. boxingista ja bodypumpista, sekä muista tälläisistä liikuntamuodoista. Myös alkoholin käyttöön liittyvä postaus olisi hyvä, sillä haluaisin tietää miten paljon haittaa on jos juo muutaman kerran kuukaudessa melko tuhdit humalat (jos yrittää laihduttaa + kuntoilee ahkerasti ja syö monipuolisesti).

Leave a Reply

Your email address will not be published.