Valosta motivaatiota ulkona liikkumiselle

Nyt ei kelpaa enää pimeys tekosyynä! Pystyn kuitenkin ymmärtämään sen, että liikunta jää vähemmälle kun tuolla ei näe 10 metriä eteenpäin, silloin varmasti ollaan mielummin sohvalla tai muualla vastaavalla mukavalla paikalla.

Mutta nyt tuntuu siltä, että valoa riittää vaikka kuinka pitkään! Kello on 19.30 ja aurinko paistaa ainakin etelä-Suomessa. Jos en olisi tänään jo tehnyt yhden treenin, olisin tuolla ulkona juoksemassa nyt. Suosittelen muillekkin lenkkiä. Jos itse juokseminen on liian vierasta tai mahdotonta, on olemassa muita vaihtoehtoja ulkona liikkumiseen, esim:

Sauvakävely
Kävely
Kaverin kanssa iltateet jossakin paikassa, johon voi kävellä
Mäkijuoksu (tässä itse juoksu-osuus on lyhytaikainen, esim. 15sek spurtteja ylös jotain mäkeä)
Tuleeko muuta ulkoliikuntaa mieleen?

ei juosta ihan vielä kuitenkaan tällaisissa kuteissa heheh

Ottakaa kaikki ilo irti valosta, niin minäkin teen. Tänään oli jopa mahdollisuus vetää asiakkaan kanssa ulkotreeni! Ja jos jotakuta hieman masentaa edelleen vaikka nyt “pitäisi ilota valosta”, niin ei hätää, hyvä fiilis tulee pikkuhiljaa kunhan siihen uskoo.

Kiitos Stina kuvasta.

x Steffi

7 comments

  1. Leikkipuistot ovat mahtavia ulkotreenipaikkoja! Lasten kanssa tai ilman. Kaikki omalla keholla tehtävät liikkeet (joissa ei tarvi maata kuraisessa maassa) onnistuvat hyvin myös ulkona. Ja jos tarpeeksi leikkimielisyyttä löytyy, voi kavereiden kanssa pistää lapsuudesta tutut ulkopelit pystyyn. Hippa, keinupallo ja kirkonrotta eivät vaadi kuin hyvän kaveriporukan ja hauskaa on liikkuessa! Itselle ainakin kevät tuo leikkisyyden takaisin talven synkistelyn jälkeen.

    terveisin Helly 22 vee

  2. Etelä-suomessa on valoisaa vieläkin vaikka kelloon 20.15 :O <3

  3. Oot Steffi ihan mahtava, oon saanu sun avulla ihan mielettömän paljon lisäboostia treenailuun, sekä tietysti kullan arvoisia vinkkejä sen suhteen! You go girl 😉

  4. Joo ja kaikki koiranomistajat, jotka on talven aikana pakkasen takia lyhentäny lenkit minimiin, niin nyt on aika alkaa taas pidentää niitä! 😉

  5. Sulla on kyllä todella kaunis ja urheilullinen vartalo!:) Olet itsekin joskus muuttanut elämäntapojasi ja laihduttanut ja itselläni projekti on ollut meneillään viime alkusyksystä.Olen kyllä aina harrastanut paljon liikuntaa, mutta ruokavalio ei ole ollut ihan kohdallaan. Käyn kuntosalilla n. 3 kertaa viikossa, jonka lisäksi käyn jumpissa/lenkillä pari kertaa viikossa. Paino on pysynyt melko samana, mutta lihakset ovat kasvaneet. Olen n.168cm pitkä ja painan n.67-68 kiloa ja omasta mielestäni vartaloni on melko sopusuhtainen. Ylimääräinen rasva näkyy kuitenkin etenkin reisissa ja keskivartalossa. Tavoitteena olisi nyt pudottaa painoa ja kyselisin, että mikä voisi sinun mielestäsi olla sopiva kalorimäärä jolla laihtua? Tiedän miten kuuluu syödä ja mitä ruokia tulee välttää, mutta en ole onnistunut löytämään tasapainoa mitä tulee syömiseen. Joskus tulee syötyä liian vähän, joka näkyy seuraavana päivänä, jolloin nälkä on kova. Kiitos jos jaksat vastata 🙂 Sun blogista saa kyllä mielettömästi inspiraatiota ja motivaatiota! 🙂

  6. On kyllä ihana kun on niin valoisaa. Mä kävin tällä viikolla vuoden ensimmäisellä juoksulenkillä, ihana kun voi tehdä taas osan treeneistä ulkona!

  7. Pyöräily on parasta!! Etelä-suomalaistekin pitäis opetella pyöräily hyötyliikuntana 🙂 siellä päin suurin osa kulkee julkisilla ja näin ollen hyötyliikunta jää aika vähäiseksi..

Leave a Reply

Your email address will not be published.