Vatsalihastreeni vol. 2

Mä tiedän, että te tykäätte näistä vatsalihastreeneistä… Siksi jaan teille yhden taas! Tässä on, niinkun edellisessäkin, viisi liikettä. Tehkää vaikkapa 3 kierrosta, niin tämä on tiukka treeni. Jokaista liikettä tulee tehdä 20 toistoa.

Vuorojalka veto. Jalkojen tulisi koskettaa saman puolen kättä.

Maastanousu ilman apua. Tässä on idea ottaa vauhtia niin, että pääsee seisomaan ilman käsiä. 
Ab Roller. Rullaukset niin pitkälle eteen, kuin mahdollista (ilman maahan lössähtämistä)
Pito. Pito on 20 sek. per kerta. Tässä ollaan samassa asennossa koko ajan. Riittää, että pito tehdään 10 kertaa (ei 20).
Toes to bar. Tässä voi roikkua missä vain ja heilautella jalat ylös tankoon.

x Steffi

14 comments

 1. mulla olis kysymys, joka ei liity tähän postaukseen kyllä mitenkään:D jos tekee esim painoilla pohjelihaksia niin muokkaantuuko ne vai kasvaako vaan isommiksi? olisiko siis järkevämpää vaan esim. pyöräillä eikä tehdä pelkille pohkeille lihastyötä?

  • Minä treenaan itse harvoin pohkeita erikseen. Pohkeet muokkaantuvat juuri esim. pyöräillessä tai vaikkapa lenkeillä. Jos haluat selvästi muokata pohkeitasi, eikä nuo auta, voit tehdä erikseen pohjelihastyötä.

   x Steffi

 2. Hei Steffi!
  Mulla olisi muutamia kysymyksiä, josko osaisit näihin vastata 🙂
  Miten saisin liikuntainspiksen pysymään päällä paria viikkoa kauemmin? Entä mimmosia treenejä suosittelisit 15-v nuorelle normaalipainoiselle tytölle, jolla ei kovinkaan paljoa tullut ainakaan säännöllisesti liikuttua. Tiiätkö, että voiko tän ikäselle hankkia omaa pt:tä? 🙂 Kiitos jos vastaat, voit vastata tähän myös sähköpostin kautta jos on helpompi!

  -aliisa (suklaasika@gmail.com)

  • Etsi oma juttusi ja tee treenejä, joista juuri sinä itse pidät. PT tulee paremmin tarpeen, kun olet täysi-ikäinen (kasvanut vielä hieman).

   x Steffi

 3. Onko hiihto tehokasta urheilua?:) suositteletko?

 4. Minä ja ab roller haiskahtaa niin laastarilta… 😀

 5. oot iha mielettömäs kunnossa! 😉 ja tuo abroller tekee muuten kutaa vatsalihaksille huhhuh 😀

 6. Voisitko tehdä kotitreenipostauksen reisille ja pepulle? (:

 7. kuinka pitkät palautustauot pidät noiden sarjojen välillä? 🙂

 8. kokeile tehdä kuppipito kädet vartalon jatkeena ja toes to bar leuka rinnassa ja jalat suorana… jne. 😉 t. telinevoimisteluvalmentajan silmät näkee punaista haha :DDD

Leave a Reply

Your email address will not be published.