Vierasbloggaaja: Liinan päiväkirja vko 11

Kerran viikossa asiakkaani Liina kirjoittaa blogiini elämäntapamuutos-projektistaan.


Kevättä rinnassa!


Sinä ihana aurinko, kuinka olenkaan kaivannut sinua! Pidän eri vuodenajoista, ei siinä mitään, mutta onhan tuo talvi todella pitkä ja pimeä. Vähempikin aika riittäisi, jos minulta kysytään. No mutta, lumet ovat alkaneet sulaa ja kevät alkaa olla vihdoin aluillaan. Huomaan energiatasoni nousseen ihan uudelle levelille. Hymyilyttää paljon enemmän eikä asiat tunnu niin synkiltä ja ikäviltä. Ja muutoksia on havaittavissa myös ympäristössä, ihmiset ovat iloisempia. Ikäänkuin koko kansa olisi pikkuhiljaa heräilemässä horroksesta. 

Aurinko toimii minulle kuin seireeni, joka yrittää koko ajan houkutella joko ulos liikkumaan, tapaamaan ystäviä tai sitten siivoamaan, mikä sekään ei parhaillaan tunnu ikävältä. Toisin sanoen, olen täynnä virtaa ja hyvää fiilistä, joka on saatava kiertoon. Talvisin nautin suunnattomasti kävelylenkeistä jäällä. Se on mahtava tunne, kun voit kävellä vaikka Soutustadionin edestä jäitä pitkin Seurasaareen ja sieltä takaisin Cafe Regattaan nauttimaan iltakaakaot. On muuten mielestäni Helsingin sympaattisin kahvila, suosittelen käymään! Tai vaikka Kaivopuistosta lähisaariin. Helsingin edusta on täynnä upeita paikkoja, jonne pääsee talvisin jäiden läpi kävellen, hiihtäen tai jopa luistellen.

Teimme muutama viikko sitten ystävien kanssa päiväretken Nuuksion luonnonpuistoon Espooseen. Meitä oli yhdeksän aikuista ja neljä koiraa. Voin sanoa, että kaikki nautimme retkestä yhtä paljon. Nuuksio on mahtava paikka. Se on lähellä, mutta tunnelmaltaan todella kaukana kaupungista. Siellä on eripituisia reittejä, joita seurataan eri värein merkatuin opastein. Puistossa voi myös grillata, jopa yöpyä teltassa jos haluaa. Koska siellä oli tuohon aikaan vielä lunta ja reitti on tietysti hyvin muuttuvaa mäkineen, se toimi myös hyvänä treeninä. 4km tarpominen hangessa tuntui kyllä illalla jaloissa, ja hyvä niin.


Salitreenit Steffin kanssa toki jatkuvat edelleen myös, mutta muina aikoina olen pyrkinyt liikkumaan ulkona niin paljon kuin mahdollista. Siihen voi helposti yhdistää ystävät ja viettää mukavia hetkiä upeissa maisemissa auringonpaisteessa. Mikäs sen mukavempaa!

– Liina

Leave a Reply

Your email address will not be published.