Extreme Run – Paras tapahtuma ikinä! :)

Huomenta! Ai että, Extreme Run lauantaina oli aivan huippu tapahtuma. Suosittelen kaikille haasteista tykkääville kavereille. Extreme Run on juoksurata (ei selvinnyt lopuksi oliko se 16km vai 18km?), johon kuuluu ylitettäviä heinäpaalu- ja rauta-esteita, alitettavia muta-esteitä, autojen yli kiipeilyä, puron ylittämistä ja paljon muuta melko extreme:ä! Rakastin tätä! Haluan lisää näitä, saa vinkkailla jos tulossa on samantyylisiä kilpailuja. Tämä oli todellinen GIRL POWER -juttu, haha 🙂

Sama rata vedettiin kaksi kertaa läpi. Ensimmäisen kierroksen jälkeen ymmärsin mistä oli kyse joten jatkoin tiukempaan ja nopeampaan toiseen kierrokseen. Yllätyin, kuinka hyvin jaksoin juosta koko 16-18km. Juoksen aina paljon lyhyempiä lenkkejä (5km) mutta hyvin kestettiin tämä haaste! Lisää!

Tunnelma oli aivan taivaissa, lähes kaikki 4000 juoksijaa oli jollakin tapaa pukeutuneita. Kaikilla näytti olevan hyvä fiilis ja musiikki pauhasi. Ainoa (pieni) asia mitä olisin toivonut erilailla oli tarjonta heti kilpailun jälkeen, oli batteryä ja light-makuista jogurttia. Minä kaipasin jotain ravitsevampaa tuollaisen juoksun jälkeen! Mutta nämä ovat niitä pikkujuttuja… 🙂 En odottanut itseasiassa mitään syötävää, joten… 🙂

Törmäsin pariin ihanaan bloggariin:

Saara blogista Elämäni Kunnossa
Hanna blogista Sports Lady
Heidi blogista On the Go ja Hanna

Minä ja rakas serkkuni. Oltiin kaksosia! 🙂
Kuva: Mikko Pekkarinen

Kuva: Mikko Pekkarinen
Kuva: Mikko Pekkarinen
Kuva: Mikko Pekkarinen
Kuva: Mikko Pekkarinen
Kuva: Mikko Pekkarinen

Upea valokuvaaja Mikko Pekkarinen on ottanut nämä kuvat. Tästä pääsette katsomaan lisää kuvia Extreme Run:ista.

Aikani oli 1.44.08.
Käytin Polarin sykemittaria jonka sain gofitness:iltä. Kiitos siitä, lisää sykejuttuja tulossa! 🙂
Kaloreita paloi mittarin mukaan 1261kcal, keskimääräinen syke oli 174pbm, maksimisyke 195bpm. En ole aikasemmin käyttänyt sykemittaria, mutta voisin testailla ja selvitellä sykealueitani hieman enemmän tulevaisuudessa!

Kroppa tarvitsee muuten monta päivää palautumiseen. Kiitos järjestäjille, kuvaajille, juoksijoille ja kannustajille ja ennen kaikkea juoksupartnerilleni, rakkaalle Stinalle. Älskar dig!

Kokemuksia? Aikoja? Ajatuksia? Kertokaa juoksijat miten teillä meni! 🙂

Kuva: Mikko Pekkarinen
x Steffi

16 comments

 1. Voi että mua harmittaa, kun en osallistunut. Ajattelin, etten olis vielä tuolloin extremejuoksukunnossa. Tuun ehdottomasti ens vuonna mukaan! Uskon, että tuon tyylinen tapahtuma olis niin mun juttu.

  Hyvät kuvat! 🙂

 2. Ensi vuonna sitten lähdet Saksaan juoksemaan Strongman-runin? Kaverin raportti tämän vuoden kisasta löytyy TÄÄLTÄ.

  Mä taidan aloittaa ensin tuolla Extreme Runilla, ennen kuin edes haaveilen tuosta Saksan reissusta. 🙂

 3. Ihana tuo kuva jossa kävelette mutaisina 😀

 4. Ihan mahtava tapahtuma ja oli tosi kiva tavata 🙂 Ihan mielettomaan aikaan vedit! Ehdottomasti ensi vuonna uudelleen.

  Heidi

 5. Harmi etten onnistunut bongaamaan. 🙂

  Oli kyllä todella upea kilpailu ja hieno tapahtuma. Oma aika 1.40.34. Matkahan oli siis 16 km. Juontaja ei vain osannut laskea. Ajatteli ilmeisesti että 8 + 8 = 18. 😀

  Muuten kaikki mieni hienosti, mutta maaliintulo ihmetytti minuakin. Rahkaa, batteryä ja makkaraa? Hirveä jono chipin poistoon. Onneksi olin varautunut omilla eväillä. HCR:ssä oli paljon paremmat loppujärjestelyt, mutta muuten kisa saa kyllä kovat kehut.

  Tämän vuoden HCR jää varmastikkin viimeiseksi minulla, mutta ensivuoden Extremeen pakko tulla. Sen verran hauskaa ja rentoa menoa. Jokainen kyllä tuon voi mennä kunnosta riippumatta. Kaikki esteet voi halutessaan ohittaa ja lenkin voi vaikka kävellä.

  Yllätyin itse kuinka hyvin meni. Pukkuja olisi löytynyt vielä paremempaankin suoritukseen, mutta lähdinkin pitämään hauskaa ja hakemaan uusia kokemuksia enkä varsinaista aikaa tavoittelemaan. 🙂

 6. Well Done Steffi 😀
  Such a great event, thanks for sharing with us! I hope to do some next year -maybe the ToughMudder ones
  x x x

 7. Oi vitsi, siinä on kyllä tapahtuma, johon aion joku vuosi päästä (ehkä ensi vuonna? :)! Järjestetään kotikaupungissanikin, Oulussa, joten matkustaminen ei tulisi liian hankalaksi.

  Kova aika sinulla mielestäni! Miten haastaviksi koit esteet? Mikä oli pahinta?

 8. Ainiin: “Nelosen ExtremeRun ohjelma tulee sunnuntaina 26.5. klo 11:45-12:15”. Täytyy yrittää muistaa katsoa. 🙂

 9. Meikä on suunnitellu meneväni Oulun Extreme Runiin elokuussa! Satuin viime kesänä juuri samana päivänä seikkailemaan sielä missä oli juuri tää tapahtuma ja aattelin sillo että seuraavana kesänä meikäki on niin siellä! Oli niin huipun näköstä:D Vielä pitää saaha vaan pari kaveria suostuteltua messiin!

 10. Vaikuttaa tosi hauskalta kilpailulta 😀 Ehkäpä minäkin vielä joskus. Tämä Military Run on ehkä jokseenkin vastaavanlainen tapahtuma, tosin en ole koskaan osallistunut: http://www.facebook.com/Militaryrun . Järjestetään Hämeenlinnan lähellä.

 11. Hei näin sut juoksemassa, meinasin tulla moikkaamaan mutta oli pakko panostaa juoksemiseen että pysyin joukkueeni mukana 😀 Olin ekaa kertaa tuossa tapahtumassa, oli äärimmäisen kivaa!

 12. Muuten tapahtuma oli super mutta lähtö kusi ja pahasti :/ Sinne keskimassaan kun ajauduttiin kaverin kanssa ei päästy ensimmäiseen 3 kilometriin juoksemaan lähes ollenkaan ja esteillä oli hirveät jonot. Olisi ehkä toiminut paremmin jos lähtö olisi hajautettu? Tiedä tuota sitten, hieno tapahtuma oli kuitenkin 🙂

 13. Moikka 🙂 Kommenttini ei liity mitenkään tähän postaukseen mutta hauskalta kyllä näyttää kieltämättä!:) Olen vasta hetken aikaa lukenut sun blogia mutta täytyy sanoa, että oot tosi hyvä kirjoittaja ja varsinkin kuvat on aivan mielettömän inspiroivia! Mulla on jo jonkin aikaa ollut suunnitelmissa säännöllisen kuntosaliharjoittelemisen aloittaminen, kuntosalijäsenyys on kyllä jo kunnossa ja käyn aika ahkerasti jumpissa, mutta salin puolelle en vielä ole uskaltautunut. Ongelma on siinä että en oikeen tiedä mistä aloittaa kun peruslihaskuntoni ei kuitenkaan ole missään huimissa sfääreissä ja muutenkaan en tiedä, mitä mun kannattaisi siellä salilla aluksi tehdä 🙂 Toivoisin tästä postausta, kun en ainakaan onnistunut löytämään jo aiemmin julkaistua sellaista, tai ainakin olisi kiva kuulla jotain kommenttia aiheeseen 🙂 Kiitti paljon ja kiitti myös ihanasta blogista!

  • Kannattaa siellä salilla pyytää ihan kädestä pitäen neuvoa. Jos laitteilla tekee väärin, esim polvet väärässä kulmassa, voi tuhota paikkoja. Pelkällä lukemisella ei saa oikeaa kuvaa mitä ja miten tehdä.

 14. Moikka, kävin juoksemassa kyseisen juoksun aikaan 1,32. Tänä vuonna oli monipuolisempi rata kuin viimevuonna. Aivan loistava urheilutapahtuma! Ensi vuonna uudestaan=)

 15. Moi, miten sun lenkkarit selviytyi juoksun jälkee XD ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.