Jungle Juice Bar – Smoothieita testailemassa

Jungle Juice Bar on suomalainen yritys, joka tekee superterveellisiä ja raikkaita smoothieita ja mehuja. Tämän tyyppisiä smoothiebaareja näkee esim. Lontoossa ja NYC:issä mutta Suomessa tämä on erittäin ainutlaatuinen – vastaavaa hyvänlaatuista kahvila-baaria en ole vielä nähnyt täällä. Olen juonut Jungle Juice -smoothieita siitä asti, kun yhteen törmäsin ja siitä taitaa olla jo kaksi vuotta. Olen postaillut aikasemmin näistä juomista, mutta nyt annetaan niille lisää näkyvyyttä! Joillekkin ketju on tuttu Leijonan Luola -sarjasta jokin kuukausi sitten.

Jungle Juice Barin smoothie sopii aamupalaksi, välipalaksi, jälkkäriksi tai ihan miten vaan. Monet smoothiet ovat vähäkalorisia, toiset ovat tarpeeksi tuhteja esim. aamupalaksi. Itse olen aina ottanut vihreän smoothien välipalaksi, jossa on paljon terveellisiä ainesosia. Postaus siitä tässä.

Minä ja Jungle Juice Barin omistaja Petteri!

Tapasin Jungle Juice Barin omistajan, Petterin, ja pääsin maistelemaan eri smoothieita ja kyselin hieman ketjusta. Ketjuja löytyy nyt Vantaan kauppakeskus Jumbosta, Helsingin Galleria Esplanadissa (vanha Kämp), Kuopion kauppakeskus Matkuksessa, Espoon Sellossa ennen juhannusta ja Itäkeskuksessa Heinäkuussa 2013! Kysymykseni Petterille oli, tuleeko näitä lisää? Näitä tarvitaan joka kulmaan! Kuulema näitä tullaan näkemään pian lisää, joten seuratkaa heitä Facebookissa, niin pysytte ajan tasalla. Allaolevaa kuvaa klikkaamalla pääsette myös heidän Facebook-sivuille.

Tässä mitä maisteltiin ja kommentit niistä! 🙂 Hienossa rivissä allaolevassa kuvassa on (vasemmalta):
1. KILLER BEE: (Mango, ananas, passio, appelsiinimehu, jäitä). Hyvä smoothie ns. aloittelijalle! Maistuu appelsiinimehulle, mutta tässä on hieman enemmän, kuin pelkkää appelsiinimehua. Jos smoothiet tuntuvat vieraalta ajatukselta, on tämä takuuvarma juoma.
2. GREEN GORILLA: (Mango, päärynä, taateli, tammenlehtisalaatti, pinaatti, minttu, appelsiinimehu, jäitä). Lemppari! Resepti on lähellä, mitä olen aikaisemmin tilannut mutta jopa vielä parempi. 
3. DETOX FOX: (Tyrni, mango, ananas, passio, appelsiinimehu, goji-marja, aloe vera, omega 3-6-9, maca, jäitä). Tämä oli astetta uskaliaampi versio Killer Bee:stä. Maku on kuitenkin mieto ja herkullinen.
4. JUNGLE WARRIOR: (Mustikka, banaani, suklaasoijamaito, omenamehu, raakakaakao, omega 3-6-9, minttu, lime, omenamehu, jäitä). Tämä on tuhti ja todella herkullinen. Olin ollut juuri lenkillä ja pyysin Petteriltä jotakin juomaa, joka olisi tarpeeksi tuhti. Tämä oli täydellinen siihen. 

Tämä on OIKEASTI hyvää! 
Vierailkaa heidän nettisivuillaan:  Jungle Juice Bar
Tällaisia Suomi tarvitsee.
x Steffi

18 comments

 1. Kyllä tuo on Itiksessä ollut ennen. Liekkö lähtenyt pois remonttien vuoksi hetkeksi?

  Kerran olen kokeillut ja en toiste kyllä mene sen kokemuksen perusteella. Asiakaspalvelija oli nyrpeä ja juoman tuleminen kesti todella kauan. Lisäksi se maistui jostain syystä enemmänkin keinotekoiselta, kuin raikkaalta ja vasta hedelmistä tehdyltä.

  • Mä muistelin kans samaa, että Itiksessä olis ollut tämmöinen mehubaari. Mutta oliko se juuri tämä sama? Oli siellä melko loppupäässä Bulevardia. En tosin koskaan käynyt siellä, herkullisen näköisiä smootheita, mutta paikka vaikutti ainakin silloin tosi hiljaiselta.

 2. Mä oon käynyt Jumbon Jungle Juice Barissa 🙂 Tykkäsin niiden appelsiini-porkkanamehusta ihan tosi paljon! Ois kiva jos tänne Lahteenkin saatais oma mehubaari..

  Vain liikunta tekee lihasta lihasta

 3. GREEN GORILLA <3 MMM!!!

 4. miksei mistään saa ostettua proteiinismoothieita 😀 ?

 5. Kuulostaa herkulliselta! Pitaa pistaytya seuraavalla Suomen reissulla. Siihen asti teen smoothiet kotona itse, naista saa hyvia vikkeja 🙂

 6. Oi nam. Noita täytyy päästä maistamaan.

 7. Minkälainen hintataso paikassa on?

 8. Näyttää todella hyviltä! Seuraavan kerran Helsingissä ollessani on kyllä pakko käydä kokeilemassa 🙂

 9. Vantaan Sellossa? Tarkoitit varmaan Espoon Sellossa 🙂

 10. Oih, tahdon meille Poriin tällaisen!!<3 Kamalaa kun tällainen sivistys leviää muualle Suomeen aina niin hitaasti.

 11. Hei steffi! Kun treenaa reisiä salilla, esimerkiksi kyykkää, niin pitääkö noustessa ylös myös ikäänkuin jännittää reisilihakset? Millaiset sarjat ja kuinka monta eri liikettä per treenikerta olisi tehtävä, jos tavoitteena ol)n reisilihasten kasvatus? 🙂 ihana blogi!

 12. Sua Steffi vois varmasti kiinnostaa Taka-Töölöhön avattu uusi smoothie kahvila! Se on Töölön Kisahallin alepaa vastpäätä! http://mmaku.fi Suosittelen kokeilemaan!:)

 13. Lisää mehubaareja keskustaan – tuo Kämp on hieman sivussa, jos sieltä sitä aamupalaa haluaa lähtee hakemaan. Toivottavasti menestyy ja näitä nähdään enemmän jatkossa!

 14. Tämmöisestä paikasta en tiennytkään, voisi melkein heti huomenna käydä testaamassa. Kiitos vinkistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.