Lenkkivinkki aurinkoiselle säälle ja illaksi julkaistettava radiohaastattelu

Tuolla alkaa olemaan ihanan lämmin ja aurinko paistaa, itse olisin jo tänään käynyt lenkillä (ja laiminlöynyt tärkeän koulutehtävän) jos en pitäisi tällä hetkellä pientä treenilakkoa… Hyvä kuitenkin, saan tekemättömiä juttuja varmasti tehtyä nyt.

Pieni muistutus aurinkoiselle säälle – Pistäkää lippis päähän tai aurinkolasit päälle jos olette pitkällä lenkillä. Aurinkorasvaa saa ehkä jo laittaa nenänpäähän jopa 🙂 Ihanaa. Tuo lippis/lasit -muistutus siksi, ettei tulisi auringonpistosta. Okej, ei se ehkä niin helposti tule mutta itselläni tuntuu, että riski on olemassa. Itse juoksen usein aurinkolasit päällä, Ray Banit toimivat oikein hyvin.

Kuva: Sandra

Ihanaa, kun saa terveellisen värin iholle tuolla ulkona ollessa. Rakastan sinua, aurinko.

Olimme muuten tänään radiossa (radio X3M 98.9) Redraman kanssa puhumassa hänen treeneistään ja minusta hänen Personal Trainerinään. Lähetys meni todella kivasti. Tämä kuvattiin myös liveradioon ja laitan videoklipin tänne tänään vielä (jos se julkaistaan jo tänään). Jännää! Millainen minä olen, kun jutellaan eikä treenata kameran edessä!? Saa nähdä onko hassua nähdä itsensä siinä. Haastattelussa selviää paljon kiinnostavaa ja hauskaa faktaa, haastis on ruotsiksi.

Iphone-kuori arvonta on päättynyt. Voittaja selviää pian.

x Steffi

7 comments

  1. Tosi hyvä kun kirjotit tästä, ite aina unohdan arskat tai lippiksen ja siristelystä tulee ainakin mulle helposti migreenikohtaus, – ei mikään kovin mukava juttu 😀

  2. Nooo…saithan sen tärkeän koulutehtävän tehtyä? 😀

    <3 Steffi, din fit.. 😛 Emmi

  3. Kuuntelin tänään lähetyksen ihan livenä ja oli tosi mielenkiintoinen. Olit todella luonteva ja symppis!
    Halusin muuten kysyä millä kielellä kesukstelette keskenäänne Redraman kanssa, ruotsiksi vai suomeksi? Onko sinulla jompi kumpi vahvempi?

  4. hei kiitos tosta hellesään juoksuvinkistä. ite nimittäin juoksen paljon ja aika pitkää lenkkiä ja jo tänäkeväänäkin on ehtinyt pari auringonpistosta tulla. oon jotenkin älyttömän herkkä valolle/kuumuuudelle. oon nähnyt monia juoksevan arskat päässä mutta aina ajatellut, että se on jotenkin vaikeeta. pitää kuitenkin nyt kokeilla, nimittäin auringonpiston ja lenkinjälkeinen oksentaminen ei ole kiva juttu..!

Leave a Reply

Your email address will not be published.