Mielummin auringossa, kuin koneella :)

Koko päivä vietetty ulkona auringossa, suosittelen! 🙂 Postaus kuitenkin tulossa illemmalla myöhemmin. Käyn siinä läpi mitä kahvakuulakoulussa viime sunnuntaina käytiin läpi, kuvien ja videon kera.  
Kuva myös muistutuksena itselleen 🙂
x Steffi

6 comments

 1. Word. Jokainen vois sammuttaa koneen ja lopettaa bloginsa päivittämisen (ja muiden kirjoitusten lukemisen) välillä vaikka viikoksi. Tai edes viikonlopuksi 🙂

  Kaikilla on aina jotain haasteita blogeissaan niin oisko tässä tämän kesän juttu? Siihen oikeaan elämään keskittyminen ihan täysillä siitä kirjoittamisen sijaan.

  Mahtavaa kesää Steffi!

 2. Haluisin kysyy sult sellasta että ku käyn 1-3krt/vk zumbassa, kerran combatissa ja kerran joogassa ni onks se hyvä määrä ku tarkotuksena on laihtuminen vai pitäiskö jotain lisätä/ottaa pois? 🙂

 3. Olen pitkään miettinyt että katoaako suurella vaivalla salilla hankitut lihakseni , kun minulla ei ole mahdollista käydä salilla seuraavan 2kk aikana kuin satunnaisesti. Blogisi on ehdottomasti lempparini, hyvää kesää sinulle!

 4. Totta – nautitaan näistä ilmoista niin kauan kuin niitä riittää!

  Osaatko neuvoa jotain hyviä liikkeitä (ala)selän syvien lihasten hallintaan ja vahvistamiseen? Kärsin alaselän kivusta, joka ei sinänsä estä tekemästä mitään, mutta on jatkunut jo vähän turhan pitkään (pari kuukautta). Fysioterapeutti löysi kehosta toispuoleisuuksia ja epäili selän syviä lihaksia heikonpuoleisiksi.

  Kiitos inspiroivasta blogista! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.