Running in the rain – SteffiTestaa! Haglöfs juoksukengät

Testissä ovat nyt kiinnostavat Haglöfsin juoksukengät, joissa on Gore Tex-kalvo (Haglöfs Gram AM GT). Nämä kengät ovat tarkoitettu maastojuoksuun, mutta sopivat myös alfaltille. Kengät ovat vedenpitävät, mutta hengittävät…

Testasin näitä sopivasti hieman sateisella säällä, katsotaanpa miten meni!

Hahah, nauratti itseänikin tuo sateenvarjolenkkeily. Enhän minä oikeasti sateenvarjolla lenkkeille!

Kommentteja kengistä:

Kenkien nättiin ulkonäköön ei voi olla kiinnittämättä huomiota. Olen myös viime aikoina bongannut näitä treenilehdistä, kyllä ovat kauniit – ulkonäöstä plussa! Värejä on monta:

Huomasin, että näissä kengissä pitää olla yksi koko suurempi, kun mitä on normaalisti. Minulla on jalkakoko 39-40, tässä jouduin ottamaan kengät koossa 41! Juoksukenkien ei nimittäin ole hyvä puristaa mistään, varpaita pitää pystyä liikuttamaan kengissä.

Huomasin asfaltilla juostessa, että kengät olivat pikkaisen liukkaat. Siksi ne sopivat sateisella säällä parhaiten juuri maastojuoksuun/hiekkapohjaiselle alustalle juostavaksi. Yritän muutenkin välttää asfalttijuoksua (kova alusta). Muuten olin tyytyväinen kenkiin.

Kenkä on kevyt ja nätti. Jos tämä pari kestää monta lenkkiä ilman mitään komplikaatioita tai vastaavaa, tulee näistä uudet lempparitossuni.

Tulen juoksemaan näillä enemmän ja mahdollisesti kirjoittaa näistä lisää kun olen juoksutellut niitä enemmän, jos jotakuta kiinnostaa!

Lue lisää kengistä tässä.


Kuvat: Sandra
Housut: Sweaty Betty
Paita: H&M

x Steffi

16 comments

 1. Herkulliset kengät ja hyvännäköinen nainen!

 2. voi että ku oot niin hyvässä kunnossa 🙂 ! ihanat juoksukengät ♥

  Onko sulla mitään vinkkiä sellaselle jolla tulee tosi kipeeks nilkat kun juoksee vaikka olisikin lämmietllyt ja hyvät juoksukengät jalassa ? 🙂
  En juokse siis päivittäin, se voi olla myös syynä että jalat tulee kipeeks mutta ajattelin nyt kysyä 🙂

  • Hej ja kiitos! 🙂

   Hmm.. Onko sinulla varmasti itsellesi sopivat kengät? Jos nilkat ovat heikot, voisit niitä yrittää vahvistaa kuntosalilla tai lyhyillä lenkeillä tai vaikkapa porrasjuoksulla! Vahvista niitä kuitenkin niin, ettei niihin satu kun teet jotakin harjoitusta, vaan lisää treenejä viikkon, ja tee kärsivällisesti sellaisia, jotka vahvistavat nilkkojasi.

   x Steffi

   • Danny Excellent exercise drill. The raiotton of the shoulder creates the magic drop without consciously thinking about it. It happens naturaly. I noticed you kicked your knee forward, so at contact, both your hips and shoulders are parallel to target. Some players leave their back leg behind and make use of upper body raiotton. Which one is better?

 3. ihanan pirteet värit noissa kengissä 🙂 och härregud så snygg du e!!

 4. Osaisitko yhtään sanoa, että miten noi kengät mahtaa toimia talvella ? 🙂 onko liian ohuet tai liukkaat ?

 5. Heeei ei nyt liity ihan tämän postauksen asiaan, mutta lueskelin vanhoja postauksiasi surffauksesta, ja kiinnostaisi postaus missä esittelet lautasi ja märkäpukusi! 🙂 Itse olen juuri tilaamassa tota Cynthia Rowley x Roxy pukua ja seuraava listalla oma lauta. Miten valitsit oman laudan mallin tai miksi juuri se? Teetit varmaan sen pinkin laudan? Se on niin ihana, missä teetit ja paljon tuli hintaa? 🙂
  Kiinnostaa nyt erityisesti sillä lähiaikoina tulossa paljon pitkiä surffimatkoja ja mietinkin kannattaisiko lauta teettää muualla kuin Euroopassa.
  Kiitos ihanasta, inspiroivasta blogista!

 6. Ooh ehdottomasti kiinnostaa! Olen ihaillut noita Haglöfsejä jo ties kuinka monessa lehdessä. Minkälainen askelluksesi on ja minkälaiselle nuo kengät on suunniteltu? Kuinka paksupohjaiset ne ovat ja onko niissä paljon “ilmatyynyjä”? Kirjoita ihmeessä lisää arviota kun olet noilla vähän aikaa juoksennellut 🙂

 7. Miten voin tehdä kyykkyjä tehokkaasti ja siten että tuloksia tulee näkyviin kun kuntosalillani ei ole kiekkopainoja eikä tankoa? Voisiko käsipainoja lisätä kyykkyihin jotenkin vai mitä suosittelisit?:)

 8. ihanan räikeän väriset ! täytyy miettiä niiden hankkimista 🙂

 9. Oletko ikinä harkinnut maratonia tai jopa juossut sellaista, kun näytät pitävän kestävyyslajeista:D ? Ja upee kroppa sinulla!!

 10. Hirmu kivan näköisiä kenkiä ainakin. Sehän on tietenkin tärkeintä 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.