Ruokailuvinkki ja valakyykky

Kivaa, kun niin moni on jo laittanut välipalareseptejä arvontaan liittyen – teen välipalakuvista hienon kuvakollaasiin johon voitte aina palata, kun mielikuvitus ei riitä välipalan kokkaamiseen! Tiedän, että tulen itsekin palaamaan kollaasiin useasti. Minä kun en ole se mestari keittiöissä, niinkuin jotkut ehkä tietävät. Syön terveellisesti ja puhtaasti yleisesti, mutta kärsivällisyyttäni ja kokkaustaitojani on parannettava… Kun ruokailu kuitenkin on suurimmilta osin kunnossa, niin pysyy vaikkapa 60kg pään päällä valakyykyssä näin:

Minua vinkkasi yksi erittäin mukava ihminen tästä seuraavasta tuotteesta. Piti heti käydä itse tarkistamassa miltä tämä maistuu, ja hyvältähän se! Bonne on lisäaineeton, säilöntäaineeton ja makeuttamaton tuote. Just how I like it 🙂 Olen testannut vain tätä sosetta tähän asti, lisäsin tosin hieman hunajaa tuohon välipalasekoitukseen (luonnonjogurttia+Bonne-sosetta), heheh…

Ootteko testannut 🙂
x Steffi

16 comments

 1. Mitä mieltä olet normaali kaupan mehukeitoista? Käytätkö itse niistä mitään?

 2. mistä kaupasta löysit? ja onko kylmähyllyssä muiden mehukeittojen kanssa, vai? Itse kun en ole ainakaan vielä törmännyt kyseiseen tuotteeseen..

 3. Olen koikeilut kaikkia ja hyvää on! 🙂 riippuen kaupasta, mutta löytyvät yleensä säilykehedelmien vierestä.

 4. Toi Bonnen mangosose on mun lemppari! Pitääpä testata joskus tuota mansikkaakin.. 🙂

 5. oon testannut muita makuja ja tykkään! kivaa makua saa rahkaan noilla!:)

 6. Oon testannu kun oma PT suositteli. Mango ja mansikka on ehdottomia suosikkeja!! 🙂
  /Jenni

 7. Omenasose on herkkua!

 8. Vaikuttaa hyvälle, täytyypä seuraavalla kerralla ottaa matkaan mukaan? Ihan normi supermarketeista löytyy vai? 🙂

 9. Nami, kuulostaa superherhkulliselta, kokeilempas löytää tuota kaupasta tänään! 🙂

 10. Yks mun lempparituotteista! Meiän kaupasta ne löytyy maapähkinävoin vierestä, hillohyllystä. Kokeile pohjaksi laiskanpäivän smoothieen, naminami 😉

 11. Tosi hyviä esim. puuron ja raejuuston seassa tai rahkan/luonnonjogurtin kanssa tai pelkästäänkin välipalana. Mango on ihan sairaan hyvää. Persikkakin hyvää ja marjasoseista kaikki, niitähän on mansikan lisäks mustikka ja vadelma (www.bonnejuomat.fi). Ite oon myös löytäny näitä hillohyllystä.

 12. Mistä kaupasta tuota saa Helsinki/Espoo, ja miltä osastolta kaupasta löytyy??

 13. Mä ainakin oon ostanut noita S- ja K-kaupoista, esim. Cittarista (ainakin CM Ruoholahdessa oli), S-marketista ja Prismasta. Sieltä oon löytänyt missä on hilloja tai hedelmäsäilykkeitä.

 14. On tullut paria makua testattua, mutta olikin päässyt unohtumaan! Prismasta tosiaan ainakin usein löytyy hillojen ja säilykkeiden luota.
  Seuraavaan ostosreissuun päätyy taas listalle -kivaa vaihtelua! 🙂

 15. Olen testannut mansikkaa ja oli minusta mautonta ja vetistä mömmöä. Mango odottaa kaapissa.

 16. Ravistitko purkin hyvin? Maut ehkä hieman poikkeaa totutusta, kun ei ole mitään lisä- tai säilöntäaineita eikä lisättyä sokeria. Ne kuitenkin maistuvat siltä, miltä kyseinen raaka-aine soseutettuna maistuu. Jos kaipaat lisää makeutta, voithan lisätä vähän hunajaa niin kuin steffi, tai laittaa vähän sokeria tai muuta makeuttajaa oman mielen mukaan. Musta on kuitenkin tosi hyvä, ettei tuote ole valmiiksi sokeroitu niin kuin niin moni muu. Mangosose onkin jo makeampaa, koska mangossa niin kuin muissakin hedelmissä on hedelmän omaa sokeria enemmän kuin marjoissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.