Treenimusiikkia ja vihjaus uudesta asiakkaasta ja vierailijakirjoittajasta

Tämä suomalainen rap-artisti nostaa ehdottomasti riman korkealle muille alalla oleville. Itselleni sopii erittäin hyvin tämäntyyppinen musiikki treeniin (rap toimii aina). Jos Redrama ei ole vielä soittolistallanne, suosittelen lisäämään sen! Tässä omat lempparibiisit:

Osaatteko arvata kuka on uusi asiakkaani ja blogin seuraava vierailijakirjoittaja? 😉

English: Here is a finnish rap-artist, that sets the bar high for others. Do you like his music? This is great for working out. Can you guess now who’s my next client?

x Steffi

11 comments

 1. Lasse Mellberg!!! Eikä? Mä kuolen kateudesta! 😀

 2. Mä just tänään kyselinkin tsemppaavan treenimusiikin perään omalla tontillani. Unohdin kokonaan Redraman, kiitos muistutuksesta!

 3. Jos on ollut flunssassa, niin millaisessa kunnossa täytyy olla että voi palata salille? Esim voiko nuhaa olla yms?

 4. myös Elastisen & Jontte Valosaaren Hallussa ja Haastaja on aikamoisia tsemppaajia 😀
  musiikki päälle ja jostain ne hevosen voimat ilmestyy reeniin vaikka kuin väsyttäis!

 5. Redrama!!!!! Oot Steffi kyl kova mimmi PT:näkin .D

 6. woow, mahtavaa !:) haluaisin kysyä sun mielipidettä, kun oon tässä sairastellut noin 2,5 kk ja treenaaminen on sen vuoksi vähentynyt ja muuttunut satunnaiseksi. On ollut siis yskää, bakteeritulehdusta keuhkoissa, ihan perus flunssaa ja nyt viimeisimpänä korvatulehdus, johon söin viimeviikolla antibioottikuurin. Edelleen korva tuntuu epänormaalilta, yskä on röhisevää ja limaista, eikä henki aina kulje nenän tukkoisuuden vuoksi. Alan kyllästyä tähän jatkuvaan sairasteluun, olo on niin löysä ja vetämätön ilman treenejä. Tavallisesti siis käyn salilla 3-4 krt viikossa ja lenkkeilen joko juosten tai kävellen. Pitäisikö minun vain sinnikkäästi jatkaa treenaamattomuutta, vaikka se pahalta tuntuukin ja odottaa taudin loppumista, vai uskaltaisinko treenata vaikka hieman kevyemmin?

 7. Voisitko ehtiä vastaamaan kommentteihin?:( mitä mieltä oot 100% täysjyvä ruisleivän syönnistä päivittäin vaikka 2 palaa, jos haluaa kiinteyttää eli vikat rasvat mahan päältä pois? Ja mitä mieltä tehdasmargariineista?

 8. heipat!
  Kun tavoitepaino on saavutettu(173cm ja 61 kg) ulkomuotoni on hoikka muttei kovinkaan kireä..En haluaisi painon enää putoavan vaan toivoisin lisää lihasta, niin kysyisinkin, että kuinka paljon kalorit pitäisi olla plussalla, että lihakset kehittyisivät?..Treenaan 3 kertaa viikossa salilla mahdollisimman isoilla painoilla ja aerobista olen vähentänyt kun en enää halua painon laskevan..
  Ja kiitos superinspiroivasta blogistasi!täällä lukijana viiden lapsen äiti joka on hurahtanut kuntoiluun:D

  • kovaa treenaavalla naisella plussaa ei tarvii olla kun 200-300kcal ja tietty proteiinia 2gxpainokilo

 9. Neeej vad coolt att du får träna Lasse! Han är underbar!

 10. Ei liity nyt tähän postaukseen, mutta mitä mieltä olet Biosignature mittauksista?

Leave a Reply

Your email address will not be published.