Treeniterveiset ja yläkropparääkkitreeni

Hei! Näin myöhään vasta sain postauksen teille tehtyä. Koitan painottaa näitä enemmän aamupäivään/päivään jatkossa! 🙂

Pienet treenikuulumiset minulta. Treenaan tällä hetkellä voimaa (+crossfittiä) 1-2 kertaa viikossa, Crossfit Espoossa tekniikkaa ja crossfittiä kerran viikossa ja itsekseni kuntosalitreeniä/lenkkejä 2 kertaa viikossa. Tuossa tulee ihan hyvin treenejä jo ja ainiin kehonhuoltokin pitää mahtua mukaan! Eli koitan joogata kerran viikossa.

Huomenna on kauan odotettu Extreme Run, uskon jalkojen olevan aika väsyneet sen jälkeen joten otetaan iisisti pari päivää sitten…

Käytiin tsekkaamassa Sellon Elixia ensimmäistä kertaa ja olipa kiva sali! Harjoiteltiin kippileukaa, joka alkaa pikkuhiljaa kulkemaan. Kippileuka on kuin tavallinen leuanveto, mutta siinä käytetään kehoa apuna heiluri-liikkeellä. “Huijasta” voisi joku sanoa ja niin sanon minäkin, mutta tulee varmasti tarpeen kisoissa! Tiukkoja leukoja (strict pull-up) on hyvä harjoitella myös. Harjottelin myös hieman ojentajia, olin tosin aika laiska kun ei ollut PTtä piiskaamassa/musiikkia korvissa. Onneksi ei jätetty treeni löysäksi vaan tehtiin tiukka metcon/HIIT/crossfit/kiertoharjoittelu -treeni lopuksi. Jaan sen teille! Tämä treeni vaikuttaa eniten yläkroppaan, keskivartalonhallintaa tarvitaan myös. Tehkää perässä! 🙂


Yläkropparääkki 12-9-6-3 – 3 kierrosta

12kpl Yleisliikettä
9kpl Toes to Bar (tästä voin tehdä videon pian!!!) – Jos ei TTB mene, voi tässä roikkua tangossa ja tuoda jalkoja niin ylös, kuin menee.
6kpl Ojentaja punnerrusta
3kpl Käsiseisontapunnerrusta (video) – pään alle niin monta mattoa, että punnerrukset menee. Jos ei käsienseisonta mene voidaan tehdä vastaava liike ylätaljalla melko leveällä otteella – 3 tiukkaa toistoa.
Tämä kolme kierrosta. Oma aika oli 8.30min.

ps. tänään saadaan Redraman seuraava vierailijakirjoitus tänne! Aika tiukkoja treenejä meillä takana, jopa sellaisia, jotka ovat tuottaneet huonoa oloa. Sellasta se välillä voi olla. Me tulemme muuten olemaan Redraman kanssa radiossa parin viikon päästä! Tämä kuvataan myös. Julkaisen materiaalit myös tänne.

x Steffi

2 comments

  1. Hei!

    Voisitko tehdä videon, jossa opettaisit kippileuanvedon? Kiitos 🙂

    Sulla on ihanan inspiroiva blogi!

  2. Hei Steffi ja kiitos ihanan inspiroivasta blogista! 🙂
    Mulla olis semmonen pieni kysymys. Aloin tällä viikolla tekemään sellasta juoksuohjelmaa. Oon nyt tehnyt pari kertaa, ja ne molemmat on ollu lyhyitä (5min kävely, 1min hölkkä, 5min kävely, 1min hölkkä, 3min kävely) ja oon jaksanu hyvin. Nyt tuntuu kuitenkin molemmissa sisäsäärissä kipua, mistä mahtaa johtua? Aika lailla rapakunnossa olen, ja kengät on muutaman vuoden vanhat melko halvat lenkkarit. Minkäänlaisia vammoja mulla ei oo koskaan todettu pieniä venähtämisiä lukuunottamatta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.