Vierasbloggaaja: Redrama vko 3

Asiakkaani Lasse (Redrama) kirjoittaa blogiini yhteisistä treeneistämme. PS! Olemme huomenna Redraman kanssa radiossa kl 10.15 – radio X3M kanavalla 98.90 juttelemassa m.m. treeneistämme! Lähetys on ruotsiksi ja se näytetään myös live nettiradiossa. Tässä linkki live nettiradioon (painakaa huomenna kl 10.15 “lyssna direkt”)! 🙂

Vko 3

Hienot treenit Steffin kanssa tiistaina sekä perjantaina. Tiistaina oli eka treenikerta, joka tuntui vähän helpommalta. Tehtiin intervallitreeniä kahvakuulalla, punnerruksia sekä vatsalihasliikeitä ulkona Elixian parkkipaikalla. Treeniä auringonpaisteessa ulkona, ei paha. Oli raskasta, sitä en tarkoita, mutta ulos pääseminen salilta antoi lisää fiilistä treeniin. On huippufiilis, ja tuntuu, että vaikka onkin vasta viisi treenikertaa Steffin kanssa takana, niin jotain pientä edistystä liikkeisiin on tullut. Ja huomaan itse, että pystyn joka kerta henkisesti paljon enempään kuin edellisellä kerralla. Muutosta on myös siinä, että kun kunnon kipu iskee ja tuntuu, että raja tulee vastaan, onnistun keskittymällä lopettamaan koko kropan jännitystilan ja jatkamaan pidemmälle. Ja vatsa- sekä keskivartalon (Core) harjotuksissa kun iskee pahanolon tunne, niin saan hengittämällä oikein ja rauhallisesti pysymään sen tunteen poissa ja saan vielä yhden liikkeen aina tehtyä.

Perjantaina oli aivan mielipuolinen lopputreeni ja taas oltiin aika lähellä, että aamupala ei olisi pysynyt sisällä. Mutta sainpa tehtyä sen loppuun. Olen niin tyytyväinen, että olen saannut tämän avun treenaamiseen. Tuntuu siltä, että teen enemmän töitä yhden tunnin aikana Steffin kanssa, kuin sain tehtyä aiemmin kuntosalilla monen tunnin aikana. Ja silloin seurasin kunto-ohjelmia, joissa ei varmasti ollut mitään vikaa, mutta silti en pysty vertaamaan niitä tähän treenitapaaan.
Tän lisäksi kävin juoksemassa maanantaina 60min ja tein keskivartalotreenin.

– Lasse

2 comments

  1. Mä niin haluaisin päästä treenaamaan sun opastuksella!

  2. Hoppas man kan lyssna på er på efterhand, har jobb så kan inte lyssna direkt.. Ska bli roligt att höra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.