Viikon blogisuunnitelmat

Hei kaikki ruudun toisella puolella olevat! Toivottavasti teillä on alkanut viikko kivasti, itse olen aika väsynyt….. 🙂

Hieman kuulumisia ja mitä tänne treeniblogiin tällä viikolla on tulossa!

Omat treenit kulkevat… Ei niin hyvin. Motivaatiota on, mutta minulla on ollut parin viikon ajan aika väsynyt olo. Käsky tuli, että kahden viikon treenitauko tulisi tarpeeseen ja olen kyllä samaa mieltä. Kun tapahtuu paljon asioita ja muutoksia elämässä, on hyvä pysähtyä hetkeksi ja rauhoittua. Mun piti tehä sellanen pieni treeni kun Burpee Mile lauantaina, mutta sitä siirretään hieman.. Tämä käy minulle hyvin – mökkeilyä, hemmotteluhoitoja ja laatu-aikaa rakkaiden kanssa tiedossa siis! 🙂 Blogiin ei tule pausseja.

Muistutus itselleni (ja teille?) – Juo enemmän vettä! Sen otan taas tavaksi tämän parin viikon iisimmän jakson aikana. Olen kyllä tämän vuoden puolella juonut paremmin vettä, kuin aikasemmin. Vähän saa kuitenkin vielä skarpata.

Kävin eilen Tuomo Kilpeläisen Kahvakuulakoulussa – Kirjoitan tällä viikolla mitä opin ja mitä koulutuksessa käydään läpi. Hyödyllinen koulutus oli!

Tänään asiakkaani Redraman viikkokirjoitus tulee tänne, jossa hän kertaa hieman treenejämme ja fiiliksiä.

Kuvat: Sandra

x Steffi

10 comments

 1. Rentouttavan loman jälkeen oot jälleen täynnä energiaa! 🙂
  Mä juon joka päivä kannullisen teetä + lisäksi treeneissä pullon pari vettä (suolalla tai mehulla). Veden juomisen suhteen mulla ei siis yleensä ole ongelmia 🙂

 2. Hei ja ensiksi kiitos blogista! Onko sinulla jo valmista bloggausta reisitreeniin? Haluan jakaa omassa saliharjoittelussa taka ja etureidet eripäiville,joten kaipaisin ohjeita liikkeisiin. Haluaisin tietää mihin mikäkin liike ottaa. Tsemppiä lepoviikoille! 🙂

 3. Vesimuistutus tulee kyllä itsellekin tarpeeseen! Hyvää treenilomaa, toivottavasti se auttaa väsymykseen ja antaa taas lisäpotkua treeniin! P.s. Stellalle onnittelut SM-kullan jphdpsta ja tsemppiä kesän kisoihin 🙂

 4. Urk, förstår precis hur du känner dig, för jag är precis likadan! Hela förra veckan gick i kooma för veckan innan det jobbade jag 16/h dagen hela veckan. Har inte rört på mig regelbundet på två veckor dels för man hinner inte då man jobbar så många h i dagen, dels för att veckan efter hc jobbveckan var jag helt mör, men måste ändå jobba flitigt. Nu är jag så trött att jag typ hela tiden har hjärtklappning och blir andfådd av inget, så jag insåg att jag måste vila upp mig ORDENTLIGT innan jag tar upp gymrutinerna igen. Håller du med?

 5. Nyt alkaa olemaan jo liika ylikunnon merkkejä täälläkin, että on pakko pakotaa itseni pitämään rennompi viikko. Harmittaa kun motivaatiota olisi, mutta huomaa että kroppa eikä enää pääkän jaksa. Huomaan tosin, että ensimmäistä kertaa ajatus rennommasta viikosta tuntuu jopa hyvältä (eikä: APUA! mitä teen kun en pääse treenamaan!!) mikä on sevä merkki että sellaista myös tarvitsen.
  Veden juontia yritetään skarpata täälläkin! 🙂

 6. Taisin nähdä sut sunnuntaina Otaniemen Unisportilla kun olit tuolla kahvakuulakoulutuksessa 🙂 Meen aina treenin jälkeen tuonne yläparvelle venyttelemään ja huomasin sut sieltä. Oisin halunnu tulla moikkaamaan ja kertomaan kuinka paljon tykkään sun blogista, mutta se olisi ehkä vähän häirinnyt koulutusta 😀
  ps. Ihana tuo eka kuva!

 7. Mun on kyllä ihan pakko kysyä tällaista juttua , kun että sillon ko sä ite oot jossain lomailemassa, esim.etelän lämmössä niin treenaatko sä siellä? Musta välillä tuntuu että kun loman aikana ei muista ollenlaaan urheilua ajattella niin paluulähdöllä suomeen huomaakin otaneensa matkatuliaiseksi jopa sen pienehkön pömppiksen:D Tää ajatus ahdistaa mua jo seuraavan matkan lähestyessä ja tavoitteena mulla olis nämä liikarasvat täältä vatsan ympäriltä kuluttaa pois niin en haluaisi niiiden palavan takaisin.
  Kiitos etukäteen ! Blogisi motivoi mua erittäin paljon!:)

 8. Kiva kuulla, että otat käskyt tosissaan ja aiot todellakin pitää sen kehosi kaipaaman tauon! Oot kyllä todella esimerkillinen kaikin puolin, ja sun blogis on tosi jees! Rentouttavaa viikkoa sulle, ja anna kehon ja mielen levätä, ja sitten palaatkin treenin pariin parempana kuin koskaan 😉

 9. Miksi pitäisi juoda enemmän vettä? Olisiko jollain joku linkki tutkimukseen, jossa todetaan normaalin juomisen ylittävän osan jotenkin parantavan terveyttä?

 10. Jokaiselle “normaali” juominen voi tarkoittaa eri asiaa, ehkä itse pidät ihan normaalina juoda pari litraa päivässä, toisille se ei ole yhtä luontaista, jolloin siitä pitää muistutella itseä. Jos päivän aikana tulee jano, se kertoo jo nestehukasta. Keho tarvitsee vettä normaaliin aineenvaihduntaan eli ei toimi kunnolla kuivuneena. Lisäksi ihan KVG-menetelmällä löytää useita tutkimuksia (onko tosia vai mukatiedettä, paha sanoa), joiden mukaan runsas vedenjuonti jopa kiihdyttäisi aineenvaihduntaa. Mitä nopeampi aineenvaihdunta, sitä suurempi peruskulutus. Varmaan monilla blogin lukijoilla on kuitenkin painonhallinta tai jopa laihdutustavoitteita. Vesi myös täyttää vatsaa, jolloin ei tee mieli napostella ruokien välissä, mikä osaltaan myös auttaa edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamisessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.