Grilliruokaa missien ja huippukokin seurassa ja Elixian puistojumppa

Päivän kuulumiset!

Olen saanut maistella ihania grilliruokia ja saanut upeita grillivinkkejä huippukokilta Kristian Vuojärveltä. Söin lounasta Namu-ravintolan terassilla upeassa seurassa Miss Suomi 2012 Sara Chafakin kanssa, Miss Suomi 2013 Yleisönsuosikki Laura Aholan ja Fitnessmalli 2012 Emmi Lehtomaan kanssa! Eli kauneuden keskellä. Emmillä on muuten uusi huippuvalmentaja, joiden yhteistyöstä minäkin olen hyvin innoissani ja aion seurata heidän yhteistä taivaltaan (lisäinfoa löytyy Emmin blogista). Meidän lounastapaaminen kuvattiin, videon/videot julkaisen tänne! Hyviä ruokailuvinkkejä saatiin ja ruoka maistui. Meillä olikin hyviä kysymyksiä Kristianille heheh.

Sain Kristanilta tosiaan todella kiinnostavia vinkkejä ruoanlaittoon. Keskusteltiin kaikki m.m. oikeista öljyistä ruoanlaitossa, karppaamisesta (hyvä vai huono?), miten joistakin grilliruoista voidaan tehdä kevyempiä versiota ja paljon muusta. Teen tästä postauksen erikseen. Videot leikataan ja julkaistaan grillaajat.com -sivustolla ja blogissani.

Olin mukana Elixian puistojumpassa, jossa oli ennätysmäärä jumppaajia! Ihana näky. Ensi keskiviikkona meillä on vielä yksi jumppa, sen jälkeen puistojumpista on pieni tauko.

Nyt parantelen itseäni kuitenkin tästä pienestä flunssasta ja päivitän huomenna tänne lisää. Otan ehkä perjantain vapaaksi bloggaamisesta. Uskon, että moni teistä on viettämässä ihanaa juhannusta jossakin, ja läppärit pysyy kiinni… Ainakin viikonlopun yli vietän nettivapaata elämää, jotta saa puhtia taas jatkoon! 🙂
x Steffi

One comment

  1. Ite olin kanssa Timon valmennettavana viitisen kuukautta huhtikuuhun asti. Mahtava persoona ja asiantunteva ja innostava valmentaja 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.