Haastattelussa: The Good Morning -blogi

Minulla on teille aivan ihana haastattelu tässä näin. Haastateltavana on tyttö, jota ihailen hänen ihanien ruokareseptien takia. Kaisalla on blogi nimeltä The Good Morning ja instagram-tili (@kaisaminni), jonne hän postaa aivan uskomattoman hyvännäköisiä ruokia. Mitä siisteintä, monet ruoat näyttävät aivan syntisen hyviltä mutta ovat terveellisillä aineksilla tehtyjä! Olkaa hyvät.

1. Hej Kaisa! Olen ihastunut sinun instagramiisi (@kaisaminni) ja blogiisi The Good Morning. Sinulla on ihanan näköisiä ruokia, ja kuviasi katsellessa minäkin haluiaisin olla taitavampi keittiöissä. Kerro lyhyesti vielä minunkin lukijoille kuka olet ja mitä teet sosiaalisessa mediassa! J
Voi, kiitosta vaan J Olen ruoka/lifestylebloggaaja ja pääasiallisesti luon terveellisiä reseptejä kaikista syntisimpien herkkujen tilalle, tässä mainittakoon browniet, kakut, pannarit, piirakat ja jäätelö. Jutun juju on siinä, että käytän leivonnaisissa keittiön terveellisimpiä perusaineksia, kuten raejuusto ja kaurahiutaleet. Sokeria, vehnäjauhoa tai rasvaa ei resepteissäni esiinny ollenkaan. Urheilevana tyyppinä hyödynnän myös proteiinijauhetta leivonnaisissa nostaakseni hieman niiden ravintoarvoja J Tämä kaikki mahdollistaa sen, että leivoksiani voi nauttia joka päivä vaikkapa aamiaisella, lounaalla tai välipalaksi!

2. Mistä saat ideasi päivittäisiin hienoihin ruokiin?
Ideat kumpuaa vähän millon mistäkin. Joskus joku uusi idea iskee kuin salama taivaalta jostain alitajunnasta, joskus taas saan virikkeitä kokkiohjelmista tai sosiaalisesta mediasta, jossa elän tiiviisti fitness-yhteisön ympäröimänä.
3. Teetkö aina itse ateriasi? Jos syöt jotakin matkan varrella, minne kahvilaan suuntaat? Entä mikä on lemppari ravintolasi Suomessa?
Teen aina itse ruokani. En kuitenkaan ole fanaattinen esimerkiksi macrojen suhteen, ja pystyn hyvin syömään myös toisten kokkailuja. Valmisruokiin en kylläkään koske. Mulla on lähes aina omat eväät mukanani, mutta jos jotain täytyy matkan varrella syödä, valitsen yleensä kahviloista lohitäytteisen ruisleivän. Ravintoloissa en hirveämmin käy, enkä siksi osaa nimetä lempparia, mutta sushi on ehdoton herkkuruokani, joten vastaan kaikki sushiravintolat!

4. Olet myös erittäin hyvässä kunnossa! Urheiletko paljon? Mitä harrastat?
No kiitos, Steffi! 🙂 Urheilen päivittäin. Kuntosalia, painojen nostoa, juoksua, kävelyä, tanssia, riehumista… mitä tahansa missä tulee hiki! Toinen harrastus leipomisen ohella onkin lihasten kasvattaminen.
5. Mitä juuri sinä suosittelisit paljon urheilevalle ja onko sinulla blogissasi jo tehty jokin hyvä palautusateria/juoma?
Paljon urheilevalle suosittelen paljon puhdasta ruokaa! Ja nimenomaan aitoa oikeaa ruokaa, ei tyhjiä kaloreita, tai valmisruokajuttuja. Paljon urheileva hikoilee paljon, joten vitamiineja ja hivenaineita on saatava enemmän, koska niitä liukenee hien mukana pois kehosta. Paljon tuoreita kasviksia, hedelmiä, marjoja, vähärasvaista lihaa, ruisleipää, kaurapuuroa, maitotuotteita ja paljon hyviä rasvoja! Superfooditkin ovat aina plussaa, mutta ruokavalion peruspilarit löytyy mielestäni kuitenkin ihan peruskaupasta ja perusaineksista. Blogissa ei varsinaisesti esiinny palautusateriaa, mutta mikä tahansa proteiinia ja hiilihydraattia sisältävä resepti varmasti sopii treenin jälkeisiin tunnelmiin. Itse syön monesti palautukseen proteiinipannukakkuja J
6. Jos saisit valita elämääsi ainostaan kolme ruokaa, mitkä ne olisivat ja miksi?
Jos kokonaisista valmiista ruuista puhutaan, niin ne olisi varmaan proteiinipannukakut, puuro, ja salaatti! Proteiinipannukakut on vaan niin hyviä! Ja samoin puuro! Olisin aivan lost ilman aamupuuroani. Ja jotta nämä kaksi ei alkaisi tökkiä, niin jotain tuoretta sekaan, siispä kolmas oli salaatti J

7. Mitä ruokaa yrität välttää? Mihin et koskisi kepilläkään?
Kehoni ei jostain syystä ota vastaan mitään kovin rasvaista, esim. sipsejä, joten vältän kaikkea rasvaista, uppopaistettua ja käristettyä. Kepilläkään en koskisi esimerkiksi johonkin Lidlin mansikan makuiseen kääretorttuun (maistoin sellaista pienenä ja sain traumat), tai muihin kemikaalipommeihin, joiden maku ei muistuta yhtään ruokaa.
8. Näetkö tulevaisuutesi terveyden parissa?
Kyllä näen! Ellei koulutuksen suhteen nappaa, niin ainakin blogi jatkuu vielä pitkään! J Ja tätä elämäntyyliä aijon vaalia hautaan asti.

9. Onko sinulla esikuvia tai henkilöitä, joita ihailet tai kunnioitat jostakin syystä?
Olen saanut paljon inspiraatiota mm. ruotsalaisbloggaaja Tasty Healthilta. Häntä ja hänen taitojaan ihailen!
10. Linkkaa vielä oma lempparireseptisi, jonka haluut jakaa muille! J
TÄSSÄ. Proteiiniomenapiirakka on ehkä mun kaikista paras luomus!

Kiitos suuresti Kaisa haastattelusta ja kiitos inspiraatiosta! 
TÄSTÄ pääsette vielä The Good Morning -blogiin.
x Steffi

4 comments

  1. Kiitos Steffi oot ollut isoin inspiraatio ikinä elämäntapa remontissani. Nyt 10kg kevyempänä pääsenkin kokkailemaan näitä herkkuja. Vielä kerran, Kiitos! Keep going girl!

  2. mulla olisi sulle yksi kysymys, mitä olen pohtinut jo jonkin aikaa. Minulle kasvaa lihakset aina käteen hyvin, kun niitä käsilihasliikkeitä teen, mutta samalla kädet myös ovat todella isot eikä lihakset näy selvästi. Käsissä siis on selvästi rasvaa tai muuta vastaavaa. Miten käsistä saisi tätä kulutettua pois? 🙂

    • Rasvan polttaminen valituista alueista ei ole mahdollista. Liikunnalla ja hyvällä ruokavaliolla rasva pala tasaisesti koko kehosta, joillakin tosin esim. käsistä viimeisenä. Tsemppiä!

      x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.