Helppo motivaatiokikka

Monella on urheilussa ongelmana se lähtö. Salille lähtö, lenkille lähtö… Joskus se on vain vaikeaa. Muistan laihdutukseni aikana, että kun oli näitä ongelmia tein kaksi asiaa: Kuuntelin hyvää nopeatempoista musiikkia ja sitten vain lähdin. Ei sen kummempaa. Sitä lähtöä ei pidä analysoida, eikä pidä jäädä pitkäksi aikaa miettimään että pitäisikö vai eikö… Pitää vain lähteä. Löytäkää itsellenne sopiva treenimusiikki ja lähtekää.

Siihen urheiluun jää pikkuhiljaa koukkuun, joten lähtö on jatkossa helpompaa. Tiedättekö kuitenkin mitä, minulla on pientä motivaatio-ongelmaa tällä hetkellä. Tauon (2vko) jälkeen on selvästi vaikeampaa aloittaa. Nyt aion vain lähteä sinne treenille, enköhän minä kohta muista taas miten se meni.
Lempimusiikki (mashup) tällä hetkellä (löytyy spotifystä):
Kuva: Sandra
x Steffi

7 comments

  1. Aivan ihana kuva!

    Ja joo, lähtöä ei kannata jäädä jahkailemaan. Itseltäni on jäänyt vaikka kuinka monta treeniä tekemättä, kun olen alkanut harkita ja punnita asiaa.

  2. millon tulee taas redraman postaus?

  3. Musiikki motivois kyl huolel, mut mul ei pysy mitkää kuulokkeet korvissa! Tosi ärsyttävää 😀 Tosin pitäis hankkii sellaset mitkä lie kuulokkeet pitkä menee pään yli ja jossa on laput korvilla (en ees tiiä niitten nimee, lame!)

    • Ootko kokeillut niitä korviin työnnettäviä kuulokkeita? Nokiaan ostin Monsterin kuulokkeet/handsfreen ja jollei tarvii HF-toimintoja, niin peruskuulokkeita saa ihan tosi edullisesti. Monstereiden mukana tuli 7 erikokoiset kumiosat kuulokkeisiin, joten niistä vain valitsemaan korviin sopivat 🙂

    • Joo sellaset varmaan pitäis hommata! Olin ihan unohtanu moisten olemassaolon, niillähä saattais homma toimia 🙂 Kiitti vinkistä!

  4. mulla lenkile lähtöön auttaa kun kerron jollekkin lähteväni illalla lenkille, kun sen sanoo ääneen on vaikeampi perua sitä. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.