Kesätreenilook – kuvakollaasi

Toivotaan lämpimiä säitä taas tänne Suomeen! Toppi- ja shortsilenkit ovat niitä parhaimpia, ihokin päivettyy raikkaasti.
Tulen jatkossa tekemään tällaisia kuvakollaaseja, jotka ovat “get the look” tai “wishlist” -tyylisiä. Vinkkaan myös alennuksista ja uusista treenijutuista! Mainittakoon, että nämä postaukset ovat toteutettu yhteistöissä eri firmojen kanssa, eli sisältävät mainoslinkkejä. Kaikki tuotteet ovat kuitenkin henkilökohtaisia suosituksia ja tämän blogista sisällöstä päättää aina minä.
Tässä ensimmäinen kuvakollaasini. Treenivaatteet ovat samantyylisiä kuin kuvassa, mutta ei täysin samoja. Yritin tässä kehittää samanlaisen lenkkityylin kuin minulla oli ensimmäisissä treenikuvauksissani (otettu Lontoossa), jotka löytyvät myös banneristani.

x Steffi

8 comments

 1. Hei Steffi! Olen hankkimassa uusia kenkiä salille/crossfittiin. Millaisia kenkiä suosittelisit? Teen omia crossfit-treenejä ja käyn joskus ohjatuilla tunneilla ja lisäksi salilla. Reebokin crossfit-kengät olisivat kai parhaat, mutta niitä ei kai suomesta saa (?) mitä mieltä olet nike freestä tähän tarkotukseen, liian “pehmeä”?

  -sara

  • Vastaan nyt tähän vaikka multa ei kysyttykään. 😉 Reebokin crossfit-kenkiä saa Suomesta ainakin Intersport-liikkeistä, ja myös netistä voi tietysti tilata. Mutta crossfitiin käy kyllä jotkut muutkin mielellään melko tasapohjaiset kengät, joissa ei ole liikaa vaimennusta. Nike Freestä en ole itse varma, mutta kuvittelisin että ne on ehkä liian joustavat kyykkyihin ja olympianostoihin.

  • Olen puhunut tästä aiheesta monen CF:ään perehtyneen henkilön kanssa ja painonnostokengät sopivat juuri painonnostoon (esim. reebok crossfit lifter-kengät, jotka minullakin on), mutta ei yhtä hyvin naruhyppyyn, boksihyppyyn ja juoksuun.

   Minäkään en suosittelisi Nike Free-kenkiä crossfittiin tai painonnostoon.

   Reebokin tuotteisiin uskoisin että voi luottaa, koska ne ovat tehneet Crossfit-konseptin kanssa 10 vuoden diilin.

   Voin tehdä Crossfit-tuotteista tällaisen samantyylisen postauksen, jos joku haluaa?

   x Steffi

  • Kiitos molemmille! 🙂 toi olikin uutta että intersportista löytyis noita kenkiä, täytyy käydä heti kattomassa (toivon että niitä olis myös täällä vaasassa). Joo, freet ei varmaan oo tähän tarkotukseen sopivat, vaikka niin nätit onkin.. 😉

 2. Heii !:) Mitkä nuo kengät tuossa sun kuvassa on? Oon hankkimassa uusia juoksu(ja kävely)kenkiä, onko ehdotuksia? Onko sulla kokemusta Niken free run -kengistä, mietin että onkohan ne tarpeeks tukevat sekä juoksuun että kävelyyn?

  • Olen käyttänyt Nike Free-kenkiä vain vapaa-ajalla ja töissä. Tiedän, että joillekin sopii nike free-juoksuun. Siinä on samaa ideaa kun “paljasjalkajuoksussa”. Omilla lenkeillä olen käyttänyt montaa eri kenkää, jotka ovat hieman enemmän vaimennettuja. Yritän selvittää mitkä nuo mintunvirheät kengät ovat, en löydä niiden nimeä mistään!

   x Steffi

  • Okei, kiitos paljon 🙂

 3. Taivat olla nuo kengät Nike Ladies LunarGlide+ 4 Shoes. Ihanan väriset…

Leave a Reply

Your email address will not be published.