Liikkumaan luontoon!

Pakkohan meidän on vaalia tätä ihanaa lämpöä ja ottaa luonnosta kaikki irti – niin minäkin teen. Salit ovat näihin aikoihin melko tyhjiä mutta saliharjoittelua ei kannata jättää kuitenkaan kokonaan pois. Suosittelen kuitenkin suuresti, että liikuttaisiin luonnossa enemmän. Ulkona tehdyt treenivaihtoehdot ovat lukemattomat! Tässä mitä voisi tehdä:
Ulkotreenejä
– Ulkolenkit, kävelyt ja pyöräilyt
– Porrasjuoksut (intervalli), mäkijuoksut ja sprinttijuoksut
– Puistojumpat! esim. huomenna Elixialla 🙂
– Joistakin puistoista löytyy tankoja ja muita ulkourheiluvälineitä
– Tennistä, sulkapalloa, koripalloa, jalkapalloa, ja muita joukkueurheiluja, joita voi pelata ulkona
– Yhteistreeni ulkona kaverin kanssa (googlatkaa “own body weight exercises”!)
– Kuntopiirit
– Uiminen ja rannalla tehdyt aktiviteetit (lentopallo, sulkapallo)
– Muita ehdotuksia?

Kuvat: Sandra
x Steffi

15 comments

 1. Kahvakuulaa omalla takapihalla 🙂 Puutarhasuihkusta väliviilennystä!

 2. Pienikin tuulenvire tuo ulkojoogailuun haastetta.

 3. Upeita kuvia sinusta Steffi! 🙂

 4. Ultimate, frisbeegolf. 🙂

 5. Hejs!

  Kiitos sun huippuhyvästä blogista – siitä on todellakin hyötyä ja iloa 🙂
  Täältä lisää vinkkejä ulkoilmatreeneihin: http://www.lily.fi/blogit/cloetta/trendikkaat-kesalajit

 6. noi sun sortsit näyttää siltä, että niissä ei ole sellaisia ‘sisäshortseja’ mukana. Eikö sua ala sisäreittä hiertään? Mua harmittaa, kun ostin viikonloppuna tosi kivat juoksusortsit, mutta testatessa niitä juosten alkoi ikävästi hiertää ja jouduin pysäyttämään juoksun pariinkin otteeseen. Onko sulla tähän mitään vinkkiä, muuta kuin uudet sortsit? 🙁

  • Mitäs, jos hankkisit shortsien alle sellaiset lahkeelliset alushousut? Itse juoksen usein lahkeelisissa alusshortseissa.

  • En ole tehnyt noissa pidempää lenkkiä, mutta itsekin pidän enemmän sellaisista, joissa on alusshortsit. Olen kuullut, että talkkia voi laittaa sisäreisiin niin säästyy hankaukselta. Itse käytän mielummin tiukkoja shortseja, jotka ovat tarpeeksi pitkät.

   x Steffi

  • Kiitti vinkeistä! Mulla tuli itellä kans toi talkki mieleen, pitää kokeilla jos vielä häiritsee 🙂

 7. SUP Yoga! 🙂

 8. Melonta, purjehdus, ja mun suosikki mökillä – soutu. 🙂

 9. Taijia puutarhassa tai karaten katoja. Retkimelontaa ja vaelluksia rinkan kanssa tai miksei issikoilla ratsastamistakin monta kertaa kesässä.

 10. Aivan mielettömän hyvä ja inspiroiva blogi!!! Löysin blogisi tänään ja luin melkein kaikki postaukset yhdeltä istumalta läpi 🙂 painonpudotus ja kiinteytys projekti itsellä menossa ja sain mielettömästi virtaa kirjoituksistasi. Tammikuusta -17kg ja vielä semmoiset 6 perhanaa jälellä 🙂 voisitko tehdä postauksen kotona painoilla tehtävistä liikkeistä?

 11. Sulla on tosi mielenkiintosia juttuja sun blogissa, ja eksyin lukemaan tätä hieman vanhempaa tekstiä. Mietittiin ihan samaa mun kaverin kanssa tossa vähän aikaa sitten, että kun kevät ja kesä on tulossa niin mitä kaikkea sitä voisikaan keksiä liikkumisen muodossa ulkoilmassa? Tuossa listassa onkin tosi hyviä ehdotuksia. Ja itselleni tuli lisäksi mieleen frisbee rannalla, mitä on joskus tullutkin tehtyä 🙂

  Terveisin,
  Jenni
  http://mylifemymindd.blogspot.fi/

Leave a Reply

Your email address will not be published.