Lohta kevyellä jogurttikastikkeella

Ruokakuvia eilisestä illallisesta. Siskoni teki minulle ihanaa lohta herkullisella ja kevyellä katkarapu-jogurttikastikkeella. Näiden lisäksi syötiin portobello-sieniä ja munakoisoa (paistettuina). Lohi on superterveellistä ja pyrin itse syömään kalaa monesti viikossa. 

Jogurtti-katkarapu kastike

(Chilimarinoituja) katkarapuja
Turkkilaista jogurttia
Lime-mehua
Kapriksia
Korianteria
Ruohosipulia
Pippuria

x Steffi

10 comments

 1. Kulta rakas, syötkö sä aina pahvilautasilta? 😀

 2. Herkullisen näköinen ateria & niiin kovin terveellinen! Tosta tulikin mieleen, että on jäänyt taas tuo kalan syöminen vähemmälle, seuraavalla kerralla kaupassa täytyypi ostaa kalaaa, ehdottomasti! 🙂

 3. Toi ei oo kyllä munakoisoa….

 4. Sulla on ihan hullun ihana blogi 🙂

  Kannattaa lukasta tää kalan syömiseen liittyen:
  http://www.hs.fi/ulkomaat/a1371864688859?jako=fa0f9afc53bcb7f4de7c36e09f25d088&ref=fb-share

 5. Kiitos inspiroivasta blogista Steffi! Tämä resepti menee kyllä välittömästi kokeiluun. 🙂 Itselläni on hankaluuksia syödä oikein – ja varsinkin säännöllisin väliajoin. Minusta kuoriutui viime vuoden puolella pääosin kasvissyöjä (kalaa ja kananmunia syön silloin tällöin) ja toivoisin kovasti hyviä, terveellisiä ja proteiinipitoisia ruokavinkkejä punaista lihaa välttäville! Kasviksia syön paljon, mutta yleensä lisään aterian lisukkeeksi rasvaisia juustoja, kuten halloumia ja fetaa. Olen täysin normaalipainoinen, mutta en tule koskaan pääsemään haluamiini tuloksiin, jos en pistä ruokavaliotani remonttiin. Tähän yhtälöön kun lisää vielä laiskan kokin ainekset ja lähes jokapäiväisen lounastauon Fafa’sissa, niin hyvä tulee… Mitä olet mieltä esimerkiksi tämänkaltaisesta ruokavaliosta: http://www.livtv.fi/ohjelmat/jutta-ja-superdieetit/ruokavaliot/uutinen/gofatgo-ruokavalio-naisille-jotka-haluavat-polttaa-läskiä ?

  -Paju

 6. Hyvältä näyttää tuo kala-annos.
  Pakko kuitenkin lisätä tähän postaukseen lisää kala-asiaa.
  Vaikka kalaa olisikin mm. hyvien rasvojen ja lean-proteiinin vuoksi hyvä suosia, on hyvä muistaa myös seuraava. Tänä päivänä suurin osa kaloista on täynnä ihmisen aikaansaamia ympäristömyrkkyjä, mm raskasmetalleja ym. joilll jo nyt joidenkin tutkimusten mukaan on vakavia terveysvaikutuksia (esim. naisten syövät). Kannattaa googlettaa jos enemmän kiinnostaa.
  Itse suosin kalaa kohtuudella, ei monta kertaa viikossa ja mieluummin pieniä järvikaloja kuin isoja.
  -Kaisa

Leave a Reply

Your email address will not be published.