Maanantain aamupiristys -video

Tämä video jos jokin inspiroi minua elämään täysillä. Toivottavasti teitäkin. 

Haluan aalloille! 🙂

x Steffi

6 comments

  1. Ihan mieletön! Tuli oikein kylmiä väreitä. Kiitos tästä.

    Kiitos myös sun ihanan inspiroivasta blogista 🙂

  2. Vau! Ihan suu loksahti auki tossa kohti kun tuo laskettelija teki päkkärin ja sit aukas laskuvarjon. 😀 Muutenki ihan mahtava video! Piti ladata tuo musiikki ku seki itessään on jotenki niin inspiroiva varsinki ton videon kattomisen jälkeen. 🙂

  3. Tuo GoPron mainosvideo pyöri ainakin jokin aika sitten täällä eräässä Alppikylässä kiipeilykaupoissa. Ihan ok video. Tuota mainostettua kameraa en kuitenkaan ostaisi. Parempi ja pienempi on jo minulla multisport-käytössä. Videossa oli tuttuja paikkoja, joissa on tullut itsekin pyörittyä ja “elettyä täysillä”. Videosta tuli hyvä fiilis, mutta tavistallaaja ei tajua, että päästäkseen tekemään noita juttuja turvallisesti asiaan liittyy paljon muutakin kuin “täysillä eläminen ja meneminen”. Videosta ei välity (tietenkään) asiaan kuuluvat riskit yms. Pohdinnat kun mennään äärirajoilla…..

  4. Oi! Tosi upee video! 🙂

  5. Hieno video, upeita maisemia ja meninkiä kyllä riittää! Olen kuitenkin yhtä mieltä Anonyymin kanssa, joka huomautti riskitekijöiden puutteesta. Katsoin tässä vähän aikaa sitten dokumentin, joka kertoi Redbullin “pimeästä puolesta”, ja niistä monista nuorista miehistä, jotka ovat extreme-temppuja suorittaessaan heittäneet henkensä. Oli surullista katsoa, kuinka esim. Redbullin sponsoroima base-hyppy kerrostalon katolta päättyi nuoren hurjapään kuolemaan (tietenkin suremaan jäi nuori vaimo ja pari lasta).

  6. Riskitekijät on tärkeä muistaa ja mainita, kiitos anonyymi ja Hanna siitä.

    x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.