Minusta on tullut aktiivisempi ruoka-instagrammailija!

Välillä minulta kysytään ruokailustani ja jos noudatan jotain tiettyä dieettiä – vastaus on ei. En noudata mitään erityistä diettiä. Suosin puhtaita raaka-aineita ja säännöllistä ruokailurytmiä. Tuo on kuitenkin aika laaja käsite, joten olen alkanut päivittämään instagram kuvatililleni (stef_fit) useammin kuvia ruoista, joita syön. Tässä viimeisimmät (: Nämä kaikki on otettu iphone 5 -puhelimella.

Huomenna postaus paineettomasta asenteesta treenailun ja terveellisten elämäntapojen etsinnässä – uskon, että sillä asenteella on merkittävä tekijä pitkä-aikaisessa onnistumisessa!
x Steffi

4 comments

  1. Seuraavaa postausta odotellessa. Paineet kun tahtovat väkisinkin kasvaa, kun kovasta treenistä huolimatta korkeahko rasvaprosentti ei laske.

  2. Jee, nää ruokajutut on etenki mun mieleen! 🙂 Sun suhtautuminen ruokaan ja syömiseen on mahtava, ja tänään tein kauppalistanki sun blogin ruokailu- osioiden perusteella 😀

  3. Ihanan värikkäitä ruokakuvia!! kyselit taannoin mikä mun instagram tunnus on niin mikäli tieto ei sinua saavuttanut se on niipup 🙂

  4. Hyvältä näyttää! paljon luulet että minun tulisi syödä päivässä? olen 18-vuotias nainen(tyttö) 162cm, 54 kg ! tahtoisin timmimmän kropan ! salilla olen alkanut käymään ja jumpissa olen käynyt jo useamman vuoden ajan (kesällä en usein). kesäisin poljen pari kertaa viikossa n. 25km kerralla ja käyn pienillä kävelylylenkeillä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.