Perjantai CF treeni

Yksi crossfitin ikävimpiä puolia on käsihaavojen putsaaminen… Ai saakutti kuinka mun molemmat kädet kirvelevät tämän päivän treenin jälkeen, ne aukesivat kippausleuoissa. Tein tiukan setin, jossa treenataan keskivartaloa, käsiä ja selkää. Tehkää perässä jos haluatte. Treeni tulisi tehdä niin nopeasti, kuin mahdollista.

Perjantai CF-treeni
15 leukaa
15 kahvakuulaheilautusta à 24kg
15 toes to bar
9 leukaa
9 kahvakuulaheilautusta
9 toes to bar
6 leukaa
6 kahvakuulaheilautusta
6 toes to bar
Otin aikaa aluksi, mutta jouduin hakemaan laastarin kesken treenin niin pysäytin ajan…
Leuoissa voi käyttää apukuminauhaa, kahvakuula voi olla kevyempi/raskaampi. Jos toes to barit eivät vielä kulje, voidaan jalat vain tuoda niin korkealle kuin mahdollista. 
Ihanaa viikonloppua. Ensi viikolla julkaisen postauksen niska-, hartia- ja selkävaivoista sekä vaivojen ehkäisemisestä. Kolleegani ja fysioterapeutti Anu toimii vierailijakirjoittajana kyseisessä postauksessa.
Postaan ensi viikolla myös lisää reseptejä jotka sopivat juhannuksen jälkeiseen detox-elämäntyyliin.
x Steffi

12 comments

 1. mikä toi apukuminauha on? mistä sellasia saa ja miten niitä käytetään? 🙂

  • Hei. Apukuminauha en sellainen joka kiinnitetään tankoon ja toiseen polveen, hankin siitä kuvan asap, niin ymmärrät mitä tarkoitan! Sillä pystyy tekemään leukoja paljon helpommin. Niitä löytyy monelta salilta! (:

   x Steffi

 2. haluisitko selittää siis millainen se kippileuka on?

  • Kippileuassa otetaan vauhtia keholla heiluriliikkeellä, jotta leuanveto sujuisi paremmin ja niitä saataisiin monta peräkkäin. Strict-leuat ovat suoraan alas ylös, kun kippileuassa käytetään koko kehoa avuksi. Kun kippauksen oppii, ovat leuanvedot helpommat. Joidenkin mielestä kippaamista ei pitäisi tehdä. Crossfitissä niitä tehdään paljon (:

   x Steffi

 3. Saatko tehtyjä noita leukoja heilauttamalla nuo toistot mitkä esim tässä treenissä?

 4. Ilmoittauduin juurikin kaupunkini Crossfit-salin onramp-kurssille. Vielä pitää kuukausi odotella kurssia ja lomani alkua, en malttaisi! Vuorotyön takia kaikille kursseille osallistuminen on niin hankalaa…

  Olisiko vinkkejä, mistä kannattaisi tilata nuo apukuminauhat? Leuanvetotangon olen saanut jo hankittua, mutta kuminauhat olisivat kätevät, niillähän saisi tehtyä vatsatreenejäkin 🙂

  • Oi, kuinka kiva. Koita malttaa, tulee varmasti huippua! En tiedä mistä niitä voisi tilata, voin kysellä hieman. Luulisin, että niitä löytyy suurista urheiluliikkeistä.

   x Steffi

 5. Aiotko steffi käydä surffaamassa ja lentämässä pyhtäälle valmistuneessa elämyshallissa? Jos käyt joskus ni tee ihmeessä siitä postaus! 🙂 miä haluaisin kokeilla lentämistä!!

 6. Hei,
  Pidätkö mitään taukoja noiden sarjojen välissä? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.