Rinnalleveto+työntö 67,5 kg VIDEO

Tässä ennätykseni rinnallevedossa ja työnnössä, tuo on suunnilleen oma kehonpainoni. Haluan heti mainita että tämä liike vaatii paljon työtä minulta ja näin raskailla painoilla työntöni ei ole niin nätti kuin voisi olla – tekniikkaa voi ja pitää hioa, mutta tuo nousi kuitenkin juuri ja juuri. Tempausvideota en voi vielä näyttää, siinä on vielä enemmän tekemistä hehe… Mutta tempaukseni on 45kg.

x Steffi

11 comments

 1. menihän se! toisinkuin tuolla takana olevalla, heh

 2. On se vaan hienoa, kun naisessa on voimaa! 🙂 Ja kiitokset tästä blogista. On äärimmäisen motivoiva. Oma elämäntapamuutos on jo lähtenyt hyvin liikenteeseen ja täältä saa hyvää tsemppiä. Kiitoksia!

 3. Ihana kuulla Jenni. Voimakas olo on ihana olo. Tsemppiä jatkoon!

  x Steffi

 4. Aika raskas paino tuossa jo, joten onnittelut onnistumisesta! 🙂 Vaikka eihän tuo nyt ihan tyylipuhdas ollutkaan 😉 Seuraavalla kerralla vedä tanko rinnalle lähempänä kehoa (älä pompsauta lantion kohdalla), ja työnnössä kädet heti lukkoon, tuollaista pumppaamista ei saisi tulla. Varmaan tiedätkin nämä jutut, kovaa reeniä ja paljon toistoja se tekniikan kehittyminen vaan vaatii ;D

  • Kiitos. Kyllä, videosta näkee hyvin kuinka en suorista kroppaa täysin ja paino siirtyy liikaa eteen. Painonnostokisoissa tätä ei luultavasti olisi edes hyväksytty (työntöä). Kiitos vinkeistä.

   x Steffi

  • Juu, painonnostokisoissa käsien on mentävä heti suoriksi, tuollaista pumppausta ei hyväksytä. Crossfitkisoissa taas tekniikkaa ei katsota niin tarkkaan, siellä riittää että painon saa ylös. 🙂

 5. Jep, painonnostokisoissa olisi tullut punaista koska ylöstyönnössä oli punnertamista, sehän on kielletty. Mutta mitä sitten – et ole mikään kilpapainonnostaja. Loistava suoritus Steffi ja inspiroivaa duunia jälleen kerran!

  Itse olen huomenna menossa katsomaan maailman parasta naistempaajaa, katsotaan jos saisin videota tai edes kuvia talteen.

 6. tarkista tuota loppuasentoa takajalan osalta. nyt se menee lantiosta liian suorana taakse ja lantio kallistuu eteen, selkä notkistuu, tuki häviä jne… loppuasento ei saisi mitenkään muistuttaa lonkankoukistajan venytystä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.