Tulossa illalla: Juhannuksen jälkeinen 10pvän DETOX

Toivottavasti kaikilla on ollut mukava juhannus. Minä olen ottanut rennosti, syönyt hyvin herkutellut ja nukkunut hyvin. Näin rauhallista juhannusta en ole viettänyt pitkään aikaan heheh.

Lomien aikana tulee helposti herkuteltua ja otettua erittäin rennosti ruokailun suhteen. Se on ihan hyvä asia, toivon ettei kukaan pode huonoa omatuntoa herkuttelusta tai vastaavaa. Herkuttelut ja juhlimiset ovat joillakin takana, nyt mennään kuitenkin takaisin terveellisiin elämäntapoihin eikö vain! 🙂 Olen suunnitellut pientä loman jälkeistä “detoxia”, jossa ns. puhdistetaan keho kuona-aineista ja alkoholista (?). Julkaisen sen illalla. Olen mukana tässä detoxissa ja postailen fiiliksiä jospa pieni lomaturvotus häviäisi.

Jos joku haluaa olla rohkea ja ottaa itsestään ennen-jälkeen kuvia niin julkaisen mielelläni sellaisia täällä blogissa! Sellaiset kuvat ovat inspiroivia itselleni ja lukijoille.

Detox ei ole radikaali eikä mikään mehupaasto mutta ruokavaliosta karsitaan alkoholi, prosessoidut ruoat ja herkut. Detoxissa suositaan suomalaisia kausituotteita ja liikutaan joka päivä jollakin tapaa! Detox kestää 10 päivää.

Ostolista tänään


– Suomalaisia kausituotteita: marjoja, kasviksia, hedelmiä (sitruuna)…
– Suomalaista lihaa lihatiskistä: kanaa, kalaa, nautaa, riistaa…

Suosittelen hankkimaan blenderi smoothien tekemiseen, jos teillä ei vielä ole sellaista.

Illalla julkaisen tarkemman detoxin. Huomenna aloitetaan!
Kuka on mukana?
x Steffi

15 comments

 1. Ohjeita kehiin niin katotaan!

 2. Joo, todellakin tulee tarpeeseen! 😀

 3. Minä! 🙂

 4. Mukana ollaan! 🙂

 5. Katotaan minkälainen nälkäkuuri tulossa 😀 mutta tulis kyllä tarpeeseen!

 6. Ihanaa just ajattelin että joku tällänen tulis niin tarpeeseen! Mukana ollaan!

 7. Tiskiallas on se mikä on keittiössä 🙂

  Kamalasti ei kannata suositella hedelmiä, niissä on yhtä paljon sokeria kuin karkissa ja alkoholissakin, eikä elimistö ymmärrä mistä sokerista on kyse. Hedelmät ei detoxaa yhtään mitään. Joillain yrtellä saattaa olla detoxinen vaikutus, mutta hedelmistä tulee yhtä lailla turhia hiilareita kroppaan kuin pullastakin.

  • Kiitos korjauksesta. Hedelmiä tulen aina suosittelemaan täällä blogissa. Vaikka sekä pullassa että hedelmissä on sokeria, eroavat ne huomattavasti toisistaan sisällöllisesti.

   x Steffi

 8. Miks aina detox? Eiks vaan voida jatkaa mihin jäätiin ennen juhannusta, eli terveellistä elämää? Keho detoxaa itse itsensä ja detoxisi kuvaus kuulostaa ihan tavalliselta “Clean eating” -tyyliseltä ruokavaliolta

 9. Kuulostaa mielenkiintoiselta ja hyvältä idealta! Olisikin sopiva “ryhtiliike” tässä nyt juuri juhannuksen jälkeen ja ennen varsinaisen kesäloman alkua. 🙂

 10. Could you write about Phsycis so I can pass Science class?

Leave a Reply

Your email address will not be published.