Vaihde nr. 2 päälle blogin kanssa

Ihanaa aurinkoista torstaita. Minä nautin tästä helteestä erittäin paljon, yritän siirtää aktiviteetit ulkosalle. Bloggaaminenkin tapahtuu tällä hetkellä puistossa, ei paha.

Hieman blogiasiaa. Osa tietää, että on olemassa blogiportaaleja ja muita yhteisöjä jotka tarjoavat bloggaajille etuja joista lukijatkin hyötyvät jne.

Minä en kuulu mihinkään portaaliin, mutta olen vihdoinkin löytänyt sopivan managerin, jonka kanssa tulen yhteisymmärrrykseen.
Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa tulette näkemään postauksia, jotka ovat toteutettuja yhteistöissä tiettyjen yrityksien kanssa. Ilmoitan tästä aina erikseen. Blogin ulkomuoto ei muutu.
Yhteistyö- ja sponsoriasioissa voitte olla edelleen yhteydessä minuun tai suoraan Jere Virtaseen: 
jere@highendmanagement.com

Aika astua isompiin kenkiin, ehkä kirjaimellisesti juuri noihin? 
Mutta ei mitään hätää! En tule ikinä kirjoittamaan jostakin, johon en usko itse. Aiheet pysyvät myös tottakai treenin ja hyvinvoinnin raameissa. Te, jotka olette seuranneet minua hieman pidempään tiedätte varmasti minkälaisia tuotteita täällä ei ikinä tule näkymään.

Olen loojali teitä lukijoita kohtaan, koska ilman teitä en olisi päässyt näin pitkälle pienen blogini kanssa.
Kiitos siitä kuuluu siis teille. Kiitos.
x Steffi

10 comments

 1. Aivan upea juttu Steffi 🙂 Portaalittomuudessa ei todella oo mitään huonoa!

  *superkade pihabloggailusta, kun saisi toimistonkin siirrettyä sinne* 🙂

 2. Ansaitset kaiken hyvän mitä eteesi tulee ja erityisesti tämän blogin suhteen, niin kliseiseltä ja uskomattomalta se kuulostaakin niin en tiedä olisinko treeni-innostukseni kanssa tässä pisteessä ilman sun blogia!

  • Kiitos. Ihana että kommentoit näin ja olen otettu että olen mahdollisesti pystynyt vaikuttamaan sinun treeni-innostukseesi.

   x Steffi

 3. Moikka!
  Oisko sulla vastausta miten sisäreisiä saisi treenattu parhaiten, kun muutoin olen ihan suht. kiinteässä ja hyvässä kunnossa mutta siellä on vielä aikalailla kiinteytymättömyyttä?
  Tykkään blogistasi tosi paljon, se on niin ihana!

 4. Oi ihanaa! Muuten ton sillan teosta, niin kuinka kauan sitä kannattaa kerralla tehdä?

  • Sillassa en ole pitkään, 5sek-15sek. Silta on melko kuormittava liike selälle, joten sen kanssa tulee olla varovainen. Käsienseisonnassa yritän pysyä niin kauan, kuin mahdollista.

   x Steffi

 5. Hienoa ja onneksi olkoon että olet löytänyt juuri sulle sopivat yhteistyökumppanit! Ja ihanaa, ettet ole lhtenyt mukaan portaaleihin, jotka täyttää blogin ihmedieetti yms silikonimainoksilla. Kiitti pirteästä ja inspiroivasta blogista Steffi!

  • Kiitos itsellesi Tiina ihanasta surffblogista ja haastiksesta. Tuollaiset mainokset eivät todellakaan sopisi tänne!

   x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.