Vierasbloggaaja: Redrama vko 5

Asiakkaani Lasse (Redrama) kirjoittaa blogiini yhteisistä treeneistämme Elixialla.

Vko 5

Nyt tuli seinä vastaan, olen ollut flunssassa ja kuumeessa kahdeksan päivää. 
Todella harmillista, koska vaikka onkin ollut todella heikko olo, silti haluisin tehdä jotain ja liikkua! Mutta nyt ei vaan voi. Olen nyt sitte ollut vielä tarkempi syömisen suhteen. Sunnuntaina vähän herkkuja ja pizzaa, mutta muuten olen seurannut Steffin ohjeita. Yritän oppia syömään vähemmän ja useammin, tarkkailen ateriarytmiä ihan kellon kanssa. Mutta koska olen nuoresta saakka syönyt harvoin ja todella paljon kerralla, on pitänyt ponnistella, jotta muistan uudet rytmit. Itseasiassa minulle on vaikeampaa syödä pienempiä määriä ja usein kuin välttää huonoa ruokaa. 
Tahdonvoimatesti jatkuu. Sunnuntaina pitkälle kävelylle, jos olo vaan on parempi. Jos ei niin sit ei. Sairastumiselle tää oli huono ajoitus, koska olen jo niin täydellisen koukussa treenaamiseen ja varsinkin Steffin “hard-core” -treeneihin. Mutta, eihän koskaan ole hyvä ajoitus olla kipeenä. Onneksi mulla ei ole kuin kaksi lyhyempää keikkaa tulevana lauantaina. 
– Lasse

2 comments

  1. Tsemit! Itsellä puski flunssa kahdesti päälle heti kun olin aloittanut taas pienen tauon jälkeen hc crossfit treenit, vaikka pohjakunto olikin hyvä ja kroppa tottunut rääkkiin. Kun tuntui ettei lähde pois levolla, niin yksinkertaisesti tehtiin niin iisisti pari viikkoa ja senkin jälkeenkin jatkettiin70% treenitehoilla että johan alkoi helpottaa. Moni sanoi että kroppa meni treeneistä shokkiin ja ilmaisi uuden hätätilan heittäytymällä kipeäksi, vaikka lepopäiviä pidinkin.

  2. Tervetuloa mikkeliin! Täällä lapset on jo ihan innoissaan, kattelee vaatteita ja laittaa hiuksia!

    T: Laihian Lujan F1 tyttöjen koutsi 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.