Alisen raikas smoothieresepti

Kiitos Aliselle, joka antoi minulle tämän maukkaan smoothiereseptin pari viikkoa sitten Helsinki Cup -tapahtumassa. Olimme Elixian kautta siellä kertomassa tuotteistamme ja saimme vierestä seurata kuinka monet sadat nuoret nauttivat urheilusta. Smoothien tulee seuraavat tuotteet:

Ylläolevat tuotteet kuuluvat reseptiin ja niiden määriä smoothiessa voi päättää itse. 
– Appelsiinimehua
– Sekamarjoja
– Banaani (banaanifobikot voi jättää tämän pois, hehe)
– Luonnonjogurtti

Nam! Tein muuten postauksen tuoremehuista ja miten suhtaudun niihin: Kannattaako tuoremehuja juoda?
x Steffi

12 comments

 1. Moi, kysyisin että montako liikettä jalkapäivän treenissä olisi hyvä jaloille olla? 🙂

  • Riippuu mitä teet. Suosittelen toiminnallisia liikkeitä kuten kyykkyjä, askelkyykkyjä ja maastavetoja – noissa saat treenistä enemmän irti ja säästät aikaa verrattuna treeniin joka tehdään laitteilla.

   x Steffi

 2. Hei steffi! Muistaakseni kirjoitit joskus että olet tehnyt elämänmuutoksen ja lopettanut tupakoinnin. Olisi mahtavaa, jos ehtisit jossain vaiheessa tehdä tästä postia ja kertoa omat vinkkisi lopettamiseen ja siihen miten selvisit. 🙂

 3. itsekin join ennen Tropicanaa, mutta löysin sille mahtavan vaihtoehdon, nimittäin Pri Niv tuorepuristettu appelsiinimehu. Se on 100% tuorepuristettua appelsiinimehua, eli tehty ihan samoin kun tropicana (ei mitään lisättyä, ei vettä,ei sokeria, ei lisä- eikä säilöntäaineita). Ja mikä tärkeintä maku on sama, ellei jopa parempi kuin itse Tropicanassa + että Pri Nivin HINTA ON PALJON HALVEMPI. linkissä kuva pullosta ja tuoettietoja.

  http://urjalanmakeistukku.fi/juotavat/468-pri-niv-appelsiini-taysmehu-1l.html

 4. Moi steffi ! Voisitko vastata yhteen kysymykseen? Aloitin reilu puoli vuotta sitten oman elämäntapamuutokseni, jossa yhtenä tavoitteistani oli painon pudottaminen. Nyt viimeiset 2-3vk olen ollut täysin treenaamatta, koska olen sairastellut ja lääkäri kehotti ottamaan lääkekuurien aikaan rauhallisesti, kevyet kävelylenkit olivat ok. Nyt olen palannut aktiivisen treenailun pariin (olen palaamassa samaan tahtiin kuin ennen sairaistelua, eli 3-5 krt/vk) ja tadaa, paino on noussut tämän viikon aikana kaksi kiloa. En ole “repsahtanut” ruokavalion suhteen, päinvastoin sairastelun aikaan pidin siitä parempaa huolta juuri siksi etten ottaisi paino-tavoitteessani takapakkia. Onko painon nousussa kyseessä kehoon kerääntyvä neste? -Jenni

  • Moikka Jenni.

   Kiva, että olet taas voinut treenata aktiivisemmin ja olet parantunut.

   En osaa yhtään sanoa onko kehosi kerännyt nesteitä vai rasvaa tuon parin kuukauden aikana. Sillä ei periaatteessa ole mitään väliä – jatka vain terveellistä ruokailua ja liiku nyt kun voit. Paino lähtee joko nopeasti (nesteitä) tai hieman hitaammin (rasvaa). Ei kannata jäädä huolehtimaan, eteenpäin vain.

   Tsemppiä.

   x Steffi

 5. Hei Steffi!
  Ihanan näköinen smoothie, banaani ja marjat on kyllä herkku yhdistelmä 🙂
  Jos haluat uusia ideoita tai vaihtelua niin blogistani löytyy myös smoothiereseptejä 😉

  http://makingthemostofstudentlife.blogspot.fi

  ~Hilla

 6. Tämä smoothie ei makeutusta kaipaa, mutta jos tekisi jotain toisenlaista, niin olisi kiva kuulla, mitä mieltä olet steviasta. Käytätkö itse vai kierrätkö kaukaa?

  Ja suuret kiitokset hienosta blogista! Kirjoitat mielenkiintoisesti, innostavasti ja monipuolisesti. Liikuntavinkit ovat oikeasti käytännöllisiä ja vähemmänkin treenaavan kokeiltavissa.

 7. Hihii, olipas hauska löytää tämä täältä 🙂

  Kiitos vielä tosi inspiroivasta kohtaamisesta, olit ihanan aito ja aurinkoinen! Oln yhtä hymyä koko loppupäivän:)

  Toivottavasti törmätään Elixialla! 🙂

  -Alice

Leave a Reply

Your email address will not be published.