Laura Niemelän painonnostokurssilla

Osallistuin Crossfit Espoon järjestämälle olympiannostokurssille, jonka veti painonnoston SM-kisoissa kultaa voittanut Laura Niemelä. Laura oli todella hyvä opettaja, sain tempaukseen monta uutta juttua – tempaus on ollut tähän asti haastavin liike minulle. Työnnössä paransin tulostani tämän kurssin jälkeen (6 tapaamista) 63,5kg->67,5kg. Tempauksessa sain 45kg, tempausennätystä en ole kokeillutkaan aikaisemmin.

Minä ja Laura Niemelä – KYLLÄ, tämä tyttö on SM kultamitalisti painonnostosssa!
Tempaus

Olympiannosto on niin siistiä! Siitä tulee voimakas olo. Olympiannosto kuuluu myös crossfittiin. Suosittelen valmentajaa tai kurssia jos teitä kiinnostaa olympiannosto – varsinkin kun tehdään nostoja isoilla painoilla. Tekniikka on tärkeä osata, jotta loukkaantumisilta säästyttäisiin. 

Rinnalleveto

Kurssilla olijat. Kuva otettu ohjaajan blogista.
Laura on kirjoittanut omaan blogiinsa tekstin kurssista ja tästä valmentajayhteistön blogista saatte muutenkin paljon hyvää infoa Lauralta ja parilta muulta ohjaajalta! -> What’s up coach? BLOGI
Pyrin itse jatkuvaan kehitykseen ja näin otan vastaan kaiken hyvän opetuksen mitä minun on mahdollisuus saada. Urheilu-alalla ei voi mielestäni olla ikinä ylioppinut, uutta infoa tulee koko ajan ja haluan aina pitää avoimen mielen uusille ajatustavoille ja. Siksi suosittelen kursseja, workshoppeja ja muuta vastaavaa muillekin. 
x Steffi

2 comments

  1. Arvostan tosi paljon painonnostoa! Se on haastava laji, mitä olen crossfitin myötä päässyt tutustumaan. Niin monta juttua pitää mennä oikein.

Leave a Reply

Your email address will not be published.