Omatekoinen vihreä smoothie ja banaanifobia?

Testasin uutta smoothie-reseptiä. Siitä tuli melko “ruohoisen makuinen”. Jos vierastatte vihreitä smoothieta, lisätkää hedelmiä ja ottakaa hieman pinaatista pois. Lime ja sitruuna ottaa pois sitä ruohoista makua, joten niitä voi lisäillä oman maun mukaan. Olen myös viime aikoina törmännyt moneen banaanivihaajaan, haha! Tämä on niin hauskaa, jotkut siis suuttuvat kun he vain näkevät banaanin eivätkä voi olla samassa huoneessa, kuin banaani? Onko sellaisia ja onko sille jokin termi? Banaanifobia? Anteeksi jos tämä on jollekkin vakava asia. Banaanin voi tottakai jättää pois smoothiesta.
Kuitenkin, ainekset ovat seuraavat:
Kaksi viherää omenaa
Banaani
Pinaattia
Puolikas avokado
Mintunlehtiä
Limen mehu+hedelmäliha
Rahkaa
Vettä

Tämä on uusi rakas blenderini nimeltä Blendtec. Olen tilannut sen tutun tutulta osoitteesta viidakkotohtori.fi – tuolta löytyy paljon hyviä tuotteita. Teen blenderistä jatkossa lisää analysointia, tähän asti toiminut erittäin tehokkaasti.

Tämän smoothien tekemiseen hyvä blenderi on erittäin tärkeä – koostumus on hieman inhottava jos smoothie ei ole tasaista (:
Maailman kaksi parasta blenderiä olla Vitamix ja Blendtec. Jungle Juice Bar ja lemppari Kimberly Snyder käyttää Vitamix-laitetta.
x Steffi

12 comments

 1. Uuh. Vitamix tai Blendtec on mun wantwantwant-listalla. Ehkä veronpalautusrahoilla?

  • Hei hyvä idea Sarpukka!! Itsekkin voisin ostaa viimeistään veronpalautusrahoilla blenderin. 🙂 Vaikkapa joululahjaksi itselle. 😉

 2. minkä hintaisia nuo vempeleet ovat?

 3. Minä vihaan banaaneita 😀 Niiden haju, maku, koostumus ja se ääni mikä banaanin syömisestä kuuluu on ällöttävä. Se on harmillista että banaaneita ängetään niin moneen smoothieen valmiiksi…

 4. banaani on parasta herkkua nam nam , banaania aamupuuroon, vittu vaikka kahviin jossei muuhun keksi. sillä on vikaa päässä joka ei banaanista tykkää. haahaa!

 5. Banaanikammoni alkoi paistettuani ensimmäistä kertaa banaaniprotskulettuja. Se haju kämpässä vielä parin päivän päästä… Ei banaaneja mulle enää ikinä.

 6. Best ever on banaani leivän päällä haha! Ja banana muutenkin<3

 7. Gizmo on kanssa ihan ässä, ja tehot on samanlaisia kuin tuplasti ja triplasti kalliimmissa ^_^

  http://www.foursigmafoods.com/gizmo

 8. Siis ihan järkyttävän hintainen blenderi?! 😀 Jos tolla hinnalla ei saa hyvää ja tasaista smoothieta, niin ei varmaan millään ::D
  Itse olen haaveillun KitchenAidista, mutta sekin on aika kallis opiskelijalle.

 9. Mikä Blendtecin malli sulla on käytössä? 🙂 ei varmaan jäätä murskaa? miten on muuten toiminut ootko ollut tyytyväinen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.